Wpis z mikrobloga

@marcin-kolecki: A ja k---a będę leżeć i pachnieć. Wybieram takich facetów którzy mnie adorują i wiążą mi buty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam takie relacje jakie ja chce. Skoro dwie strony (właściwie cztery) zgadzają sie i nie maja przeciwwskazań to co nas obchodzą osoby trzecie i to co inni o tym myślą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak chcesz to zrob sobie otwarta
crazykokos - @marcin-kolecki: A ja k---a będę leżeć i pachnieć. Wybieram takich facet...

źródło: comment_1623926944W41mV1e2ys8CUlerS7hwS9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@UlicznyMatador: Ja wybieram takich, dla których jestem jedyna i którzy nie maja nic przeciwko innym facetom w łóżku. Spokojnie, potrafię zająć się każdym i zadbać, w łóżku jest na pewno ciekawiej niż z jednym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@UlicznyMatador: Mówiąc o obopólnej zgodzie- niemożliwe abym była jedna z kilku dziewczyn, ponieważ mnie nie kręcą dziewczyny i nie ma mojej zgody na druga dziewczynę.
Jak sobie pościelesz tak sobie wyśpisz- wybierasz taki związek który ciebie satysfakcjonuje i szukasz osób, które szukaj tego samego i wszystko fajnie funkcjonuje
  • Odpowiedz
@agent733: Nie kumam o co chodzi. Definicja sexu nie ma nic związanego ze słowem normalnie. W sexshopach miliardy zabawek, na stronach p---o 5 miliardów tagów/działów więc i taka relacja istnieje. Nic dziwnego nic niepokojącego. Gorzej jak taka relacja wychodzi spoza łóżka, bo to już jest mega mega wykorzystywanie czyjejś uległości i korzystanie z tego dla mnie jest po prostu chore. Moim zdaniem wszystko co w łóżku niech zostanie w łóżku,
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: Tu nie chodzi o fantazje seksualne, to jest jedynie objaw. Nie jest psychicznie zdrowym jeśli komuś przyjemność sprawia bycie poniżanym, przegranym, pogardzanym. W jakimkolwiek kontekście. Sam fakt iż kogoś to podnieca świadczy o problemach z jego poczuciem własnej wartości. Takie problemy się zwalcza, względnie leczy, a nie kultywuje i normalizuje, a w szczególności się ich nie wykorzystuje, co jest tutaj przez niektóre różowe praktykowane i chwalone.
  • Odpowiedz
Mężczyźni fantazjują o trójkątach lub innych wielobokach z wieloma kobietami: I sleep
Kobiety piszą o cuckoldzie lub swingu: real shit, zdegenerowane p0lki
  • Odpowiedz
Fantazje seksualne to już degeneracja

@PomidorovaLova: w którym momencie fantazja seksualna to będzie degeneracja? Bo dla chrześcijan anal to degeneracja, dla wykopków to cuckold, a dla Ciebei rozumiem, że np. bestialstwo czy p-------a? Więc zastanawiam sie gdzie stawiasz granicę i dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@agent733: być może, ale przedstawiłęś opinie 4 kobiet z tego ta ostatnia zebrała najwięcej like'ów a ma jak najbardziej normalną odpowiedź. Lubi jak jej facet podoba się innym kobietom ale nie chciałaby by ją zdradził. Bardzo zdrowe podejście i z takim podejśćiem założę się, że jej facet na pewno nie marzy o tym by jego partnerka nadziała się na innego bolca.
  • Odpowiedz
w którym momencie fantazja seksualna to będzie degeneracja? Bo dla chrześcijan anal to degeneracja, dla wykopków to cuckold, a dla Ciebei rozumiem, że np. bestialstwo czy p-------a? Więc zastanawiam sie gdzie stawiasz granicę i dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JimNH777: A w którym miejscu ja napisałam że fantazje to degeneracja xD chyba pomyliłeś mnie z jakimś spierdonem u góry
  • Odpowiedz
@crazykokos: masz rację a życie z jednym partnerem jest nienormalne i powinno być klasyfikowane jako choroba psychiczna. Chciałbym kiedyś poznać kogoś takiego jak Ty, a najlepiej Ciebie. Mógłbym być Twoim butem.
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: Istoty samcze, bo mężczyznami ich nazwać nie można, są na tyle s---------e umysłowo że czerpią satysfakcje ze swojego wewnętrznego instynktownego głosu sprzeciwu który krzyczy NIE. Kiedyś sobie z ciekawości wszedłem na stronę temu poświęconą i tam są poradniki jak złamać swoją godność by móc coś takiego robić. Kurde tym ludziom trzeba pomóc bo oni są po prostu chorzy psychicznie.
  • Odpowiedz