Aktywne Wpisy
askey +342
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +391
źródło: 1000087794
Pobierz

źródło: comment_1623890348oFAIEelbYK6NzfWXRnoM66.jpg
Pobierzzeby produkowac treść, nawet najglupsze pytanie musisz zadac na z------j grupie, robisz content.
ja z grup na fb nie korzystam.. bez sensu to dla mnie jest
@janeeyrie: O to chodzi. Ma być generowany ruch. Ruch = zysk. Nie możesz czegoś znaleźć? Musisz stworzyć post, tworzysz ruch itd.
Oj tak Byczq. Grupy na FB to rak. Ale jeszcze większym rakiem są ludzie którzy zamiast tworzyć fora siedzą uparcie w tym gównie.
źródło: comment_162390610694Gb95rZLaEWsZKB7OlK46.jpg
PobierzTo nie zawsze działa bo często wywala posty z 2006-2012 a nowszych i aktualnych brak.