Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wpisu gdzie wraz z synkiem pisaliśmy list do Manchesteru City (którego młody jest kibicem) z prośbą o autografy drużyny, ze szczególnym uwzględnieniem autografu Kevina de Bruyne, chciałbym się pochwalić, że po 2 miesiącach otrzymaliśmy odpowiedź :) Trochę już w to nie wierzyłem, że odpiszą, ale jakież było moje zdziwienie gdy przyszedł dziś list podstemplowany przez Royal Mail ( ͡° ͜ʖ ͡°) Fajnie, bo młody praktycznie tydzień czasu go pisał ręcznie (poprawiał długopisem litery przeze mnie napisane ołówkiem) więc solidne napracowanko. Autografy drużyny to zwykły nadruk niestety, ale ten od rudego Belga wygląda na oryginał (ʘʘ) #mecz #pilkanozna #manchestercity #premierleague #sport #hobby
Winden - Nawiązując do tego wpisu gdzie wraz z synkiem pisaliśmy list do Manchesteru ...

źródło: comment_1623765015TQh0DuqT2PbYpLvU3W6y4s.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Winden: pamiętam jak za dzieciaka kolega miał takie "gotowce" z jakiegoś Giga sport czy Bravo sport z adresami do paru zespołów i wysyłaliśmy takie listy - do United, Liverpoolu, Arsenalu i potem dostawaliśmy takie fanowskie rzeczy - jakieś plakaty, podpisy itd. :) nie można było szaleć, bo znaczek chyba 3.50 kosztował :) United pamiętam że wysyłało jakieś archiwalne numery "United review", gdzieś je chyba jeszcze powinienem mieć - potwierdzam, że
  • Odpowiedz
@bocznica: Domowe derby trollu. Co jest złego w kibicowaniu dobrym drużynom? Powiedz milionom kibiców na świecie, że nie mogą kibicować Realowi, Barcelonie czy Bayernowi bo to "zwycięskie drużyny" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Też kiedyś wysyłałem do Jurka Dudka do Eindhoven,.i odesłał pocztówkę klubowa z autografem i na karteczce długopisem napisane - dla univac Jurek Dudek
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Winden: widzę, że internetowi hoolsi się zbiegli i robią zadymy xD
Szacun. Fajnie, że z młodym dzielicie pasje i starasz się spełniać jego małe marzenia. Mój syn ma niecały rok i mam cicha nadzieję, że też będzie kiedys komuś kibicował j będę mógł z nim oglądać mecze i się przekomarzać. Pozdro ;)
  • Odpowiedz
A tam do drużyn piłkarskich. Ja pamietam jak moj brat pisał listy do BMW,Mercedesa itp. z prośbą o katalogi. Pożyczało się święty zeszyt z wzorami listów i mozolnie się przepisywało. A potem przy odrobinie szczęścia otrzymywało się katalog danej marki.
  • Odpowiedz