Wpis z mikrobloga

@to_niezle: Masz rację Elex 1 był słaby mimo to mnie jednak wciągał.Risen 2 i 3 były średnie. Odnośnie Elexa 2 trzeba poczekać na jakiś gameplay by ocenić czy coś się ogarnęli czy też dalej powielają stare błędy (ale żeby gra była majstersztykiem to raczej wątpię). Raczej będzie balansować między średnia-b.dobra.
  • Odpowiedz
@Marcines: Co ty powiesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardziej chodzi o to, że trailer potwierdził, że 2jka będzie polegać mniej więcej na tym samym co 1nka, tzn. jest motyw zbierania frakcji i walki z orkami... eee tzn. kosmitami. Tzn. że trzymają się tego co było w 1nce i dla mnie spoko.
  • Odpowiedz
@to_niezle: Teraz tak patrzę i wymienili tylko paru ludzi z teamu. I może to nie jest kwestia wymianu zespołu ale powiększenia go bo przy Elexie 1 pracowało z 20 osób ? Z czego tylko jedna osoba dłubała przy Gothic. Dodatkowo kwestia zmiany technologii gdzie Elex 1 śmigał na tym samym silniku co G3 (autorski silnik PB). Porównaj sobie to teraz np z takim Stalkerem 2 który przeszedł na technologię UE4
  • Odpowiedz
ta gra to będzie to samo co Elex 1, z conajwyżej lepszymi teksturami, bo żeby Piranha zrobiła coś lepszego musiałaby wymienić większość zespołu.

@to_niezle: ale w grach Piranii właśnie dokładnie o to chodzi xD 1 wcale jakaś super nie była, zwłaszcza pod względem technicznym,, ale była bardzo gothicowa - a gwarantuje, ze każdy fan piranii byłby zadowolony, gdyby po prostu wypuszczali kolejne Gothiki 2 z coraz to lepszymi skinami i
  • Odpowiedz
  • 3
@Pawulonik_5mg Muzyka i dynamiki super, styl graficzny to straszny kicz. Wygląda to gorzej niż randowe assety z jedynki( dlaczego ach dlaczego odeszli od stylu z risena 3()) Mają naprawić system walki i magii oraz w końcu historia brzmi całkiem ciekawie. Na pewno kupię po recenzjach i kilku początkowych patchach. Muszę też dodać że nigdy nie rozumiałem ludzi narzekających na drewno w grach piranii. W moim odczuciu powszechnie
  • Odpowiedz