Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@papaj42: Mam fenix mini i mam max 221, raz próbowałem abv z gorącym mlekiem i jakby sie zaparza w tym, i raz z jogurtem i ani razu nic nie było :/ a ilości zawsze dawałem po 2g+
  • Odpowiedz
@papaj42: z tymi drgawkami to pewnie sobie wkręciłeś coś, ze dostałeś jakiegoś ataku czy coś. ja ostatnio sobie tak wkręciłem, że mam zawał xD ogólnie konsumowanie marihuanen doustnie to niezła jazda bez trzymanki. jeść powinno się mniej i to znacznie mniej niż się pali, bo podczas palenia dostaje się bodajże tylko 20% thc do krwiobiegu, a jak jesz to niemal wszystko
  • Odpowiedz
@Mystoo: Pewnie wkręta, ale taka nad którą nie byłem w stanie zapanować xD Jakkolwiek bym sobie tego w mózgu nie przetłumaczył to i tak się trzęsłem jak galareta. Myślałem, że abv będzie miało znacznie mniej THC, ale jednak nie xD
  • Odpowiedz
@grzmiel_psycho: no w sumie jak ja się mocno spizgam to też mam tak, że mimowolnie przykurczą mi się mięśnie na ułamek sekundy, szczególnie na twarzy, ale są to tylko pojedyńcze i sporadyczne skurcze a nie regularne drgawki

@papaj42: ponoć to co zostaje po waporyzowaniu ma w sobie nadal jakiś 50% kanabinoidów, tak gdzieś kiedyś czytałem. nawet z lufy czy bongosa nie wypalisz wszystkiego dokładnie pomimo znacznie wyższej temperatury.
  • Odpowiedz