Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czołem towarzysze #przegryw
Byłem na siłowni i zostałem brutalnie zmoggowany przez dwóch chadów. Jeden z nich wysoki - luźno ponad 180 cm, umięśniony - widziałem jak robił wyciskanie na klatę 120 kg w serii, dla porównania ja robię to ciężarem 40 kg. Matematyka nie kłamie, chłop jest trzy razy silniejszy ode mnie. Z minusów to miał twarz okrągłą jak pyza i fryzurę na zapałkę, ale z tego co słyszałem nie jest to żadnym problemem. Otóż po chwili zaczęli się chwalić klubowymi podbojami i ten pierwszy właśnie mówi, że laska dosłownie zaciągnęła go za krocze do kibla. Drugi chad też cieszył się sporym powodzeniem, nic dziwnego. On wyglądał jeszcze lepiej! Kanciastą szczenę aż było widać przez dobry zarost, do tego kręcone włosy, sylwetka lepsza od kolegi. Normalnie grecki bóg.
Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że oni są trzy lata młodsi ode mnie. W tym roku skończyli liceum. Wchodzą do klubu i laski same nogi rozkładają, kiedy ja nawet nigdy nie miałem dziewczyny. Jeśli chodzi o mnie to morda średnia, wzrost słaby, chociaż szczupły jestem. Wiele osób powiedziałoby pewnie normik, ale stojąc przy nich i słuchając opowieści czułem się jak gówno. Powinna być serio wypłacana renta za słabe geny, bo moje życie to jest nic w porównaniu do tego co oni mają na co dzień.
#blackpill #chad

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60c798656d4c9c000b10bc95
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 13
@Nemayu:

Watpie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale oczywscie mozna wziasc to pod uwage ale jesli sa tacy jak ich opisuje to moga miec duzy wybor.Mezczyni w tej grze albo biora wszystko albo zostaja z niczym(z przymruzeniem oka).