Aktywne Wpisy
xeacaex +558
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +46
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
#bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa #aborcja
AMEN
Tak, a potem urządzic pogrzeb z udziałem księdza za jedyne co łaska. Na nagrobku obowiązkowo musi być napisane "mam 11 tygodni"
Komentarz usunięty przez moderatora
Ech, jednak Salwador.
(W niektórych krajach można i do 25 tygodnia, a nawet i dalej).
Ale będziemy dążyli do tego, by nawet przypadki ciąż bardzo trudnych, kiedy dziecko jest skazane na śmierć, mocno zdeformowane, kończyły się jednak porodem, by to dziecko mogło być ochrzczone, pochowane, miało imię.
@ewelinulla: nie legalna tylko kobiety nie podlegają karze, ale odpowiadać może ten co jej to sprzedsł/dał.