Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
A propos wpisu https://www.wykop.pl/wpis/58221641

Pracowałem kiedyś w software house I dołączyła do naszego zespołu dziewczyna niby po studiach IT które kończyła w Warszawie. Laska miała już z 29-30 lat oczywiście samotna przez swoje s----------e religią.

Była do tego stopnia religijna, że w piątki z pizzy zdejmowała szynkę, a w środy nigdy nie miała czasu się spotkać, bo w domu (mieszkała sama), odprawiała nowenny.

Ale ja nie o tym. Laska kiedyś chciała się przesiąść do innego stanowiska. Miała różne akcje ale tę zapamiętam do końca życia. Przenosząc komputer z biurka na biurko zapytała nas "a pliki na pulpicie mi zostaną, jak to ruszę?"

Śmiechom nie było końca

#informatyka #nieprogramowanie #heheszki
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Luigi93: Na pewno tak było. Poza tym s----------e wykopków widzę duże- jedyny słuszny model życia to życie w związku. Ktoś bez drugiej osoby boku na pewno jest samotny i jest mu zle xDDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@crazykokos: no było było :) @smalu potwierdzi
Z tego co wiem potem sobie kogoś znalazła wiec nie pije do tego że była sama. Bardziej chodzi mi o to jak ktoś po studiach w IT w pełni na poważnie może zadać tak durne pytanie
  • Odpowiedz
@Luigi93: zdarza się, parytety i te sprawy. Ja mam w zespole babkę w wieku mocno przedemerytalnym która ostatnio programowała na studiach, czego nie kryje. Jakoś jest maintainerem w jednym repo którego muszę używać i lubi sobie scommitować coś bez sensu zupełnie poza review. Potem jest płacz że to seksizm że robimy reverse jej commitów a rzeczy się sypią. Doszło do tego że po cichu wyłączyli CD dla tego repo żeby
  • Odpowiedz