Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +47
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +15
Hehe bo wiecie
Dzisiaj o tym w jaki sposób C-D wpływa na działanie THC
Zapraszamy na nasz najnowszy wpis na instagramie :)
https://www.instagram.com/p/CP6N0iPMUGt/
#konopiowewiesci #witamywczasachkonopnych #wykopjointclub #thc #c-d #greenout #zdrowie #konopie #narkotykizawszespoko #m-------a #420 #ziola #waporyzacja #cannabis #skun #hemp #ziololecznictwo #botanika #suplementy #suplementacja
Nie prawda, jest mnóstwo badań które potwierdzają zasadność stosowania samego C-D w leczeniu zaburzeń lękowych i bezsenności, akurat leczenie tych dolegliwości za pomocą kannabidiolu jest doskonale udokumentowane medycznie, chyba to ty powinieneś doczytać :)
Poza tym C-D jest również zarejestrowanym lekiem na epilepsje (Epidiolex), co samo w sobie oznacza, że musiało przejść w tym zakresie badania z podwójną ślepą próbą co jest złotym stantardem niezbędnym do rejestracji leku.
Oczywiście
Palenie suszu C-D jest skrajnie nieefektywne bo większość substancji aktywnych się uszkadza a stężenia C-D są bardzo małe - rzędu 5 procent. Normalna m-------a ma minimum 15% THC przy czym efektywne dawki THC są kilkukrotnie mniejsze od efektywnych dawek C-D, zatem palenie jej ma sens. To może być powodem dlaczego nie odczułeś żadnego pozytywnego działania. Polecam przerzucić się na waporyzacje, jest kilkukrotnie bardziej wydajna lub po prostu zaopatrzyć się
C-D również. Przecież wysłałem Ci nazwe zarejestrowanego leku właśnie na padaczkę, możesz "poczytać" XD
No oczywiście jak nastawiasz sie na fazkę to będziesz zawiedziony działaniem. Ja mówie o leczeniu bezsenności i stanów lękowych. Przypominam - C-D nie jest psychoaktywne, a jest lobbowane bo najzwyczajniej w świecie działa i to dobrze.
Komentarz usunięty przez autora
Epilepsja = Padaczka
Tak zgadzam się, ale na pewno C-D to nie jest placebo, jest potwierdzone badaniami.
W przypadku leczenia wszelkiego rodzaju bólów, spastyczności mięśni, chorób o podłożu zapalnym, o podłożu autoimmunologicznym itp to oczywiście - THC jest głównym lekarstwem a C-D się doskonale z nim łączy i wywołuje efekt synergistyczny, oba kannabinoidy wzmacniają się nawzajem.
W przypadku leczenia bezsenności i zaburzeń na tle lękowym ze względu na działanie
Każdego dnia się czegoś uczymy haha
Nie wierze, że nie spało Ci się lepiej, chyba, że to nie był dobrej jakości susz i szczerze mówiąc nigdy nie próbowałem tego palić bo szkoda mi zdrowia. No C-D nie jest psychoaktywne a raczej można nawet powiedzieć że jest anty-psychoaktywne. Może nie masz też problemów z bezsennością i dlatego tego tak nie odczuwasz. Ja mam i po dwóch vapcapach dobrego suszu C-D