@Dr_Melfi: A co chesz tam robić? Impezować? Odpocząć w iłych oklicznościach przyrody? Czy nocleg jest bez znaczenia bo chcesz zwiedzić wyspę wzdłuż i wszerz?
@cloud8 Wyjazd z dziewczyną, imprezy raczej odpadają. Wolałbym jakieś fajne atrakcje, piękne plaże, dobre jedzenie i żeby było też co pozwiedzać. Nocleg też chciałbym jakiś lepszy, allin najlepiej
@Dr_Melfi: Chyba najlepsze hotele na tej wyspie ma Grecos. Unikaj miejscowości Laganas, bo to imprezownia z średnią plażą, a jest całkiem sporo hoteli w tych rejonach w polskich biurach. Plaże bywają tam rajskie, ale najczęściej nie ma przy nich hoteli ;). Popatrz na hotele w okolicach Banana Beach, bo jest całkiem przyzwoita. Poza tym, jako atrakcje polecam rejs dookoła wyspy statkiem, bo klify wapienne w połączeniu z lazurową wodą są
@Dr_Melfi: Itaka, Rainbow - kilka razy byłem z jednym i drugim. Za miesiąc lecę z Itaką na Zakynthos do Tsilivi - blisko kilka plaż i spokój. Czytaj opinie o hotelu na kilku portalach, szukaj zdjęć klientów i nie sugeruj się opiniami o żarciu bo ludziom zawsze coś w żarciu nie pasuje, albo marudzą że nie mają widoku z pokoju.
W dzień i tak będziecie chodzić albo plażować, wieczorem siądziecie pewnie
@swiatus85: Nie wiem do jakiego poleciałeś, ja lecę za 2 tyg do tego hotelu . Pisałem do nich maila to mi odpisali że na restauracji jest samoobsługa i rozdają jednorazowe rękawiczki, obsługa jest w maseczkach a goście nie muszą w nich chodzić.
@Dr_Melfi: zależy co chcesz robić na Zakynthos. Jak imprezować z kumplami to Laganas, jak z dziewczyną to mogę polecić pobliskie np. Argassi. Cicho, spokojnie i blisko na Banana Beach
#podroze #grecja #podrozujzwykopem #wakacje
W dzień i tak będziecie chodzić albo plażować, wieczorem siądziecie pewnie
Komentarz usunięty przez moderatora