Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ty serio jestes tak ciemny ze nie rozrozniasz pracowania ciezej od pracowania dluzej? Naprawde?

@RubinWwa: W sumie masz racje to Ty podajesz tezę, że Polacy pracują lżej od zachodu. Udowodnij?

Przecież tak sie już dzieje. Slyszales o czym takim jak carithas, wośp, niemal kazda fundacja w polsce?

@RubinWwa: 186 133 610,66 PLN Tyle zebrał wośp w 2020r. Nie starczyłoby to nawet na jeden miesiąc finansowania jednego względnie taniego
  • Odpowiedz
  • 2
@RubinWwa Korwin nie zyje z publicystki tylko z odziedziczonego majątku. Jest darmozjadem i beztalenciem tak jak Bosak, nic nie osiagneli i nie osiagna po za polityczna gadką nastawioną na radykalow.
  • Odpowiedz
@strfkr: korwiniści to najwięksi hipokryci. Wystarczy spojrzeć, że nie jaki @bastek66 twierdzi, że jest za wolnością. Ale jak innym zabierają wolność to ma gdzieś, bo to nie jego wolność i innym wolno zabierać XDDDDD
  • Odpowiedz
W sumie masz racje to Ty podajesz tezę, że Polacy pracują lżej od zachodu. Udowodnij?

@NoNameeDD: To nie ma sensu, ty znajdziesz miliard wymowek czemu twarda statystyka i fakty to nieprawda xD Nowy York miasto ktore nigdy nie śpi jest stolica biznesu światowego gdy wedlug ciebie ciezko pracujaca polska jest stolica gora kupowania małpek o 6 rano w zabce xD

186 133 610,66 PLN Tyle zebrał wośp w 2020r. Nie
  • Odpowiedz
To nie ma sensu, ty znajdziesz miliard wymowek

Mnie akurat można przekonać rzeczowymi argumentami. Narazie to Ty zachowujesz się jak tani troll broniący człowieka który nie potrafi w matematyke z gimnazjum.

twarda statystyka

Szkoda,
  • Odpowiedz
Nowy York miasto ktore nigdy nie śpi jest stolica biznesu światowego gdy wedlug ciebie ciezko pracujaca polska jest stolica gora kupowania małpek o 6 rano w zabce xD

@RubinWwa: W samym nowym yorku masz tyle samo bezdomnych co w Polsce.
  • Odpowiedz
W samym nowym yorku masz tyle samo bezdomnych co w Polsce.

@NoNameeDD: Ale co to ma wspolnego z tematem???? XDDDDDD
Ta dyskusja nie ma sensu, ja ci powiem ze jakies panstwo jest bogate a ty mi odpiszesz nie bo maja np. nizszy zasilek dla samotnych matek albo ze maja bezdomnych wiecej xD Przeciez to sa szachy z golebiem.

Dzieki za kolejny raz udowodnienie mi ze dyskutowanie z innym ludzmi w internecie to totalna
  • Odpowiedz
@RubinWwa: To zamiast do jednego mało trafnego argumentu odnieś się do trzech pozostałych na których bazujemy tą dyskusje. Tak jak ja się starałem to robic z Tobą. Zamiast srać na szachownice i obrażać mnie w każdym poście. Do fanatyka mi daleko przynajmniej na pewno dalej niż Tobie. Potrzebuje od Ciebie jednego rzeczowego argumentu, statystyki, badania które udowodni, że się mylę i uznam, że masz racje ale tego nie robisz. Aż
  • Odpowiedz