#macbook #apple #programista15k oplaca się brać teraz MacBook Pro 16 cali z 2019? I czy lepszy jest i9 od i7 w sensie czy ten i9 nie ma jakoś błędów ze się grzeje bardziej czy coś :D zawsze leciałem na firmowym teraz kupiłbym coś na chate i ten 16 cali wyglada całkiem spoko pytanie czy od tego 2019 coś się zmieniło i warto celować w inny model. Laptop wykorzystywany będzie do webdevu i apek w rn
@Faley: Ale czekać aby te i9 zbily ceny czy ładować się w te ich chipy? Nie chciałbym potem bujać się z jakimś wynalazkiem na którym nie wszystko ruszy
@IlllI: dziś branie intela to jak wsadzenie sobie strzelby w dupę i wystrzelenie. raz, że to już bez sensu, a dwa że nigdy tego już potem nie sprzedasz za więcej niż flaszkę.
@Zelber: Właśnie nie chodzi mi o najmodniejszy komp w sezonie co o dobre narzędzie do pracy stad pytanie. Wystarczająco mamy problemow w devie żeby dokładać ich sobie nowymi rozwiązaniami sprzetowymi. Ciekaw jestem jak te nasze software housy jak u was w firmach czy przestawiacie się na to m1
@IlllI mam i dużego na intelu i 13 na m1. Nie wzialbym swiadomie 16" bo niesamowicie sie grzeje, zle lezy reka i jest nieporeczny. 13" znacznie lepszy wybor imho
Męska zawiść to straszna rzecz, ale to pomijam. Ten "szczypior" to najbardziej estetyczna sylwetka i wątpię, aby "byle który k--s" miał z 12% bodyfat. No ale to polska szkoła fitnesu: nie ważne, że gruby jak świniak, ważne żeby była siła xD #silownia
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link