Wpis z mikrobloga

#macbook #apple #programista15k oplaca się brać teraz MacBook Pro 16 cali z 2019? I czy lepszy jest i9 od i7 w sensie czy ten i9 nie ma jakoś błędów ze się grzeje bardziej czy coś :D zawsze leciałem na firmowym teraz kupiłbym coś na chate i ten 16 cali wyglada całkiem spoko pytanie czy od tego 2019 coś się zmieniło i warto celować w inny model. Laptop wykorzystywany będzie do webdevu i apek w rn
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@IlllI: chodzą głosy ze za dwa dni ogłoszą nowe 14/16 calowe MBP z ichniejszym chipem. tak wiec czekać i wtedy decydować
  • Odpowiedz
  • 0
@Faley: Ale czekać aby te i9 zbily ceny czy ładować się w te ich chipy? Nie chciałbym potem bujać się z jakimś wynalazkiem na którym nie wszystko ruszy
  • Odpowiedz
@IlllI: imo czekać albo brać. duża cześć popularnych apek jest już pod M1, pozostałe działają przez Rosette. j bym się już w intela nie pakował
  • Odpowiedz
  • 0
@Faley: Wiesz chodzi mi o takie coś ze np nagle android studio robi szpagat i wyskakuje komunikat ze się nie odpali na tym czy coś
  • Odpowiedz
  • 0
@Zelber: Właśnie nie chodzi mi o najmodniejszy komp w sezonie co o dobre narzędzie do pracy stad pytanie. Wystarczająco mamy problemow w devie żeby dokładać ich sobie nowymi rozwiązaniami sprzetowymi. Ciekaw jestem jak te nasze software housy jak u was w firmach czy przestawiacie się na to m1
  • Odpowiedz