Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 50
283 334 + 70 = 283 404

Dzis 3 serie 15 minutowe jazdy pod / nad progiem. 5x 2 minuty 95% ftp przerywane 1minutą na 105%. W 3 bloku zaczalem wymiękać, zlapala mnie kolka. Pierwsza od dawna.

Jestem też świeżo po fitingu na moim chinarello i trzeba przyznać ze pozycja jest teraz jak chciałem dość mocno agresywna, szczegolnie w porownaniu do vento ustawionego na dlugie wygodne przejażdżki , ale na pozycją aero trzeba jeszcze popracować, bo tricepsy nie wyrabiają :)

Dziś na wyjeździe więc i #kwadraty obrodziły podwójnie :)

Max square: 19x19
Max cluster: 470
Total tiles: 878 +30

#rowerowyrownik #hiponaszosie #szosa #rower #chinabikeclub

Skrypt | Statystyki
Pobierz Hipodups - 283 334 + 70 = 283 404

Dzis 3 serie 15 minutowe jazdy pod / nad progiem. ...
źródło: comment_1622792630leWKzurfRzmxvHJwAxk5jA.jpg
  • 7
@polock: Olimpius we Wrocławiu. Robilem tma juz kiedys i ogolnienjestem zadowolony. Pozycja jest git, nic nie boli nie uwiera, rower dopasownay do mmie a nie ja do roweru. Nie wciskaja gratow na siłę, ba przy pierwszym rowerze podpowiedizeli co patrzec przy drugim, takie graty kupilem do drugiego (szerokosc kiery kat i dlugosc i mostka) i nowy rower pasuje do mnie idealnie, koremty byly nie wielkie w porownaniu do pierwszego fitingu ale
@polock: pierwszy rower kosztowal mnie 550zl zgodnie z cennikiem. Bylo kupe pracy spedzilismy 4h. Drugi rower niecale 2h bo dane z pierwszego roweru mocni pomogly w procesie i koszt 300zl.
W cenie masz serwis roweru podstawowy. W cenie dostalem tez podkladki/dystanse miedzy pedaly a korbe, i kilka srubek ktore mialy obrobione łby.
Maja tez duzo siodelek ktore wypozyczaja do testow w cenie fitingu, ja za poerwszhm razem podczas procesu przymierzalem sie