Aktywne Wpisy
Kumpel19 +27
Zarzutkkake +188
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
Dzis 3 serie 15 minutowe jazdy pod / nad progiem. 5x 2 minuty 95% ftp przerywane 1minutą na 105%. W 3 bloku zaczalem wymiękać, zlapala mnie kolka. Pierwsza od dawna.
Jestem też świeżo po fitingu na moim chinarello i trzeba przyznać ze pozycja jest teraz jak chciałem dość mocno agresywna, szczegolnie w porownaniu do vento ustawionego na dlugie wygodne przejażdżki , ale na pozycją aero trzeba jeszcze popracować, bo tricepsy nie wyrabiają :)
Dziś na wyjeździe więc i #kwadraty obrodziły podwójnie :)
Max square: 19x19
Max cluster: 470
Total tiles: 878 +30
#rowerowyrownik #hiponaszosie #szosa #rower #chinabikeclub
Skrypt | Statystyki
W cenie masz serwis roweru podstawowy. W cenie dostalem tez podkladki/dystanse miedzy pedaly a korbe, i kilka srubek ktore mialy obrobione łby.
Maja tez duzo siodelek ktore wypozyczaja do testow w cenie fitingu, ja za poerwszhm razem podczas procesu przymierzalem sie