Aktywne Wpisy
frugASS +236
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#motoryzacja #samochody
Złomnik i Motobieda ratują sytuację, ale oni opowiadają o gratach. Douga się fajnie ogląda, ale też o europejskiej motoryzacji wie niewiele (i ja to w 100% rozumiem, bo USA ma własny świat motoryzacji). Brak mi takiego europejskiego Douga.
@loginprzykladowy carwow jest spoko i reklamuja tylko swoj produkt, ale doug krulem
Też nie wiem. Jak chcę pooglądać nowe i/lub zajebiste fury to oglądam Douga. A jak rupcie to Złomnika, który nie próbuje mi sprzedać zestawu chińskich kluczy.
@KalaFFior:
Złomnik siada "samemu za sobą" i nie wali przy tym w #!$%@?.
@palladni
@pc386toHD
Carthrottle
@KalaFFior zawsze robi ( ಠ_ಠ)
Komentarz usunięty przez autora