Wpis z mikrobloga

@negroni: Zahara od jakiegoś czasu już się nie da oglądać. Jak nie reklama Izery to jacyś ludzie opowiadający bez polotu, w 100% subiektywnie o swoich drogich autach. Nie widzę tam żadnej wartości dodanej.

Złomnik i Motobieda ratują sytuację, ale oni opowiadają o gratach. Douga się fajnie ogląda, ale też o europejskiej motoryzacji wie niewiele (i ja to w 100% rozumiem, bo USA ma własny świat motoryzacji). Brak mi takiego europejskiego Douga.
  • Odpowiedz
@negroni: Ja przestałem przeglądać filmy Zachara po tym jak obejrzałem jego film o swojej pracy, gdzie powiedział, że tak naprawdę to cokolwiek on nie robił w życiu to był zajebisty
  • Odpowiedz
@tabarok: to na proste podłoże! Moneryzacja kanałów innych niż anglojęzyczne jest niemal zerowa w związku z tym jedyna szansą ratowania budżetu jest ten spam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@negroni: Doug ma świetny kanał ale pokazuje samochody na które mnie nie stać. Oglądam dla ciekawostek ale nie dowiem się tam czy ford mondeo ma pojemny bagażnik. Prędzej z carwow
  • Odpowiedz
@negroni:

Też nie wiem. Jak chcę pooglądać nowe i/lub zajebiste fury to oglądam Douga. A jak rupcie to Złomnika, który nie próbuje mi sprzedać zestawu chińskich kluczy.

@KalaFFior:

Złomnik siada "samemu za sobą" i nie wali przy tym w #!$%@?.
  • Odpowiedz