Wpis z mikrobloga

@cwlmod: Nie wiem dlaczego przywaliłeś się do Shmeego jak wymieniłem też kanały ratujące auta warte po kilka tysięcy USD na które stać też i Polaka będącego "na kupnie samochodu". Tim Burton - najbardziej szanowany youtuber w głowie mający specyfikacje techniczną każdej możliwej limitowanej edycji każdego możliwego samochodu włącznie z liczbą produkowanych egzemplarzy i każdym detalem silnika (https://youtu.be/9Yx2uG_Rews?t=256) gość prowadzący takie perły jak CLK GTR, gość którego AMG zaprasza do promocji
  • Odpowiedz
@loginprzykladowy: najlepszy na polskim yt motoryzacyjnym jest @blogomotive z tym że obecnie nagrywa trzy filmy na rok :D Polecam jeszcze Petrolhead number one, fajne testy autostradowe robi, a Motobieda opiera głównie na bluzgach i niepopularnych opiniach, ale no jak się nie ma co oglądać to i on siedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kawiarnianypl: Gosc jest zwykłym bananem i jedyne co wie to podstawowe katalogowe dane. Zapraszają go wszedzie bo jedyne co potrafi to szczerzyć zeby i gadać jakie wszystko jest cudowne. Typowy pożyteczny idiota.

On miał jakiegos amg gt ktorego zrobił zupełnie na czarno. Dopieprzyl sie nawet do malutki emblematów amg na kołach. Efekt był taki ze auto wyglada jak kupa gowna bo nie ma ŻADNYCH przełamań i po prostu wyglada jak jedna
  • Odpowiedz
@razorn3:
Marek Drives xD cierpi na popularna przypadłość polskich recenzentów samochodowych - bezgraniczna miłość do VAGa i bardzo duża niechęć do japońskiej motoryzacji. Domyślam się ze to może być ta słynna miłość za pieniądze xD, ale jeśli ktokolwiek wierzy w jakikolwiek obiektywizm tego człowieka to chyba nie za bardzo się orientuje w YT.
  • Odpowiedz
Dla mnie teraz na polskim YT motoryzacyjnym najlepsza jest Caroseria, nie przynudzają, robią to z humorem a i tak rzetelnie, no i są auta od tych tanich po super drogie. Jak ktoś chce posłuchać kogoś z ogromną wiedzą na temat motoryzacji to najlepszy Pertyn, bo gościu siedzi w temacie dłużej niż większość wykopków żyje, ale czasami idzie usnąć na jego materiałach. Ale ostatnio narodziło się pełno nowych kanałów moto na naszym YT,
  • Odpowiedz
@Flypho: bo ja wiem. Parę razy kilka lat temu rzeczywiście można było odnieść takie wrażenie ale też nie jakoś bardzo. Co zrobisz że niemieckie samochody są bardzo dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) japońce mają beznadziejną deskę i najczęściej są nudne, a to widzisz od razu więc od razu krytykujesz
  • Odpowiedz
  • 0
Brak mi takiego europejskiego Douga.

@loginprzykladowy jest taki pan jayemm on cars, skrzyżowanie douga, clarksona i Ludwiczka. Bardzo podobny klimat, jeszcze bardziej rzeczowo i samochody z uk, więc cały przekrój europejskiej motoryzacji. chłop się mocno rozkręcił przez ostatni rok
  • Odpowiedz
@Flypho: nie są tańsze. Patrz honda, toyota z resztą też. Dziennikarz motoryzacyjny,który mówi o nowych autach nie bardzo może się wypowiedzieć na temat jego niezawodności,bo to najczęściej nowy model :P
  • Odpowiedz
@Flypho: to ty lepiej zobacz ile kosztuje crv albo porównaj Camry z pasatem. Dużej różnicy nie ma. Nie mówię o BMW, Mercedes i audi to inna liga,ale też i leksus ma ceny konkretne
  • Odpowiedz