Aktywne Wpisy
frugASS +236
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#motoryzacja #samochody
On miał jakiegos amg gt ktorego zrobił zupełnie na czarno. Dopieprzyl sie nawet do malutki emblematów amg na kołach. Efekt był taki ze auto wyglada jak kupa gowna bo nie ma ŻADNYCH przełamań i po prostu wyglada jak jedna
Marek Drives xD cierpi na popularna przypadłość polskich recenzentów samochodowych - bezgraniczna miłość do VAGa i bardzo duża niechęć do japońskiej motoryzacji. Domyślam się ze to może być ta słynna miłość za pieniądze xD, ale jeśli ktokolwiek wierzy w jakikolwiek obiektywizm tego człowieka to chyba nie za bardzo się orientuje w YT.
@loginprzykladowy: Mat Watson z Carwow trochę.
Są tez bardziej niezawodne i często dużo tańsze od Vagow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@loginprzykladowy jest taki pan jayemm on cars, skrzyżowanie douga, clarksona i Ludwiczka. Bardzo podobny klimat, jeszcze bardziej rzeczowo i samochody z uk, więc cały przekrój europejskiej motoryzacji. chłop się mocno rozkręcił przez ostatni rok
Jak Toyota i Honda nie są wg ciebie tańsze od vagow to chyba dawno na stronie vaga z cennikami nie byłeś xD