@Upomnienie_z_grzywnom: Zobaczymy, ale twórcy z tym zwlekaniem z ujawnieniem, czekając na "specjalny moment" nie wiem czy jest dobrym wyjściem. Jedyny plus w tych spadkach taki, że volume się zwiększy i więcej BNB wpadnie (・へ・)
@Kerach: z jednej strony tak, ale zapowiada się na dwie rzeczy: a) doxx z wielkim p------------m b) totalny kapiszon
Były ploty, że logo Hodla zostanie wyświetlone na Burj Khalifa, a team ujawni się na porządnie zorganizowanej imprezie. Dodatkowo dziś dev sam napisał, że niedługo zostaną zapowiedziane featury, których nie da się skopiować do innych projektów - to mnie bardzo zaintrygowało.
Mocno dokupuję w tym momencie. Ryzyko spore, ale jeśli zapowiedzi
@Upomnienie_z_grzywnom: Jeśli twórcy nie rozumieją, że ich zwlekanie z doxxem rujnuje kurs, to są chyba moderatorami wykopu. Więc to mi bardziej wygląda na wał, ale 4 mld z hakiem tego gówna mam i z ciekawości poczekam xd
Komentarz usunięty przez autora
a) doxx z wielkim p------------m
b) totalny kapiszon
Były ploty, że logo Hodla zostanie wyświetlone na Burj Khalifa, a team ujawni się na porządnie zorganizowanej imprezie. Dodatkowo dziś dev sam napisał, że niedługo zostaną zapowiedziane featury, których nie da się skopiować do innych projektów - to mnie bardzo zaintrygowało.
Mocno dokupuję w tym momencie. Ryzyko spore, ale jeśli zapowiedzi
Komentarz usunięty przez autora