Aktywne Wpisy
kryminalnykwadrans +715
Czytam, że jak oszukuje się w sklepie, przy kasach samoobsługowych to wzywa się policję i robi się sprawę z art. 286kk. Zresztą słusznie jak oszukuje się świadomie.
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
Dlaczego tylko to nie działa w drugą stronę? I jak sklep oszukuje to mówi się tylko i wyłącznie o zwykłej pomyłce, a nie przestępstwie? Prawo powinno być równe dla wszystkich prawda?
#handel #zakupy #prawo
jabol6000 +458
Oglądałem film
https://youtu.be/f4ZMupHvXnU
Odnośnie takich tipów na redukcję, ale nie wiem czy na początku ma sens w ogole cos innego niż kręcenie cardio (co bardzo lubię, więc plus) oraz zamknięcie mordy i niejedzenie
Staram się wyciągać wnioski z poprzednich redukcji i zmieniać to, co powodowało, że szły zbyt wolno lub nie szły wcale, ale pytanie mam konkretnie do supli.
#mikrokoksy #kulturystyka #silownia #dieta
A tak na serio, to jakichś innych supli ponad to, co zwykle nie musisz brać. Ashwagandha i inne nasenne, to mogą się przydać, jak będziesz miał problemy ze snem przy niskich kaloriach. Omega 3, to akurat przydałaby się profilaktycznie raczej zawsze, a witamin na pałę nie ma co brać. Na redukcji i tak warto
powiedziałbym jeszcze, że wypróbuj kazeinę ale to wiesz
na apetyt to kofeina i przeciąganie w czasie pierwszego posiłku (IF) i nie ma opcji żeby nie wyszło
@DywanTv: AMPy są drug-tested?
Zobacz na guiltfree - tam wiekszy wybor, do redukcji, aromaty funnky, sosy skinny food, guma ksant (do zageszczania posilkow, pseudo budyn lub lody).
Slodziki to stevia lub suklaroza.
@DywanTv: nie ma legalnych supli które jakoś wyjątkowo wpłyną na twoją redukcje xd
Wiadomo białeczko bo pomaga dobić białko małym kosztem kalorii jednak na białko w ogóle nie powinno się patrzeć jako suplement tylko jako produkt spożywczy
Kofeina klasyk, warto stosować niezależnie od masy/redukcji
Z witamin raczej omega i witamina d, jakiś magnez też raczej nie zaszkodzi. Multiwitaminy żadnej