Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
#humorobrazkowy #heheszki #bekazpodludzi #zwierzaczki
@Rolnikt: Wtedy znajduje nową partnerkę. To, że bociany bezwzględnie tworzą pary na całe życie to w sporej części mit. To by było ewolucyjnie kompletnie nieuzasadnione.
Jeśli dany osobnik np. zgubi się podczas przelotu albo z jakichś innych powodów nie trafi za swoim partnerem do zeszłorocznego gniazda np. w wyniku zranienia, ten też po prostu znajdzie sobie nowego.
@zalogowany_jako: Sugerowanie, że wśród tych debili dominują "julki i brajanki", a nie podstarzałe Janusze i Grażynki xD
No ale każda okazja do dowartościowania się jest dobra
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Elaviart: jakieś źródło tych rewelacji? Może jeszcze powiesz, ze ryby nie czuja bólu.
Dlaczego miałbym tak mówić? Posiadają odpowiednie receptory wywołujące bodziec, można się jedynie zastanawiać czy to zwyczajna sucha informacja czy silny dyskomfort anologiczny do naszego bólu. To drugie nie wydaje się prawdopodobne