Czarolina okazuje się z każdym tomem coraz lepsza. Zaskakuje fabularnie i zachwyca graficznie, przez co z pewnością wrócę jeszcze do komiksu, chociażby po to, by go przekartkować i pooglądać poszczególne kadry. Jest to tytuł idealny dla młodszego czytelnika, ale nawet starsi powinni czuć się usatysfakcjonowani jego lekturą. Nie pozostaje mi w takim razie nic innego, jak gorąco polecić trzeci tom przygód o nastolatce mierzącej się z problemami natury magicznej i tej bardziej przyziemnej. Recenzja komiksu Czarolina. Tajemnica mojego pochodzenia. Tom 3 #komiks #komiksy #nerdheim
Czarolina okazuje się z każdym tomem coraz lepsza. Zaskakuje fabularnie i zachwyca graficznie, przez co z pewnością wrócę jeszcze do komiksu, chociażby po to, by go przekartkować i pooglądać poszczególne kadry. Jest to tytuł idealny dla młodszego czytelnika, ale nawet starsi powinni czuć się usatysfakcjonowani jego lekturą. Nie pozostaje mi w takim razie nic innego, jak gorąco polecić trzeci tom przygód o nastolatce mierzącej się z problemami natury magicznej i tej bardziej przyziemnej.
Recenzja komiksu Czarolina. Tajemnica mojego pochodzenia. Tom 3
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1622286965nWXwttxxoWTtlJAlnTRthg.jpg
Pobierz