Wpis z mikrobloga

Parafrazując @koroluk

Stanowski, aby skompromitować lewactwo, musi wyciągać z internetu jakichś lewackich pomyleńców, których mało kto zna i nikt się z nimi nie utożsamia.

Ale żeby skompromitować prawactwo, może zaprosić najbardziej merytoryczną twarz Konfederacji i zapytać o cokolwiek ze spraw światopoglądowych.

Z podrowieniami dla wilczka vel @Sok_Mandarynkowy który już drugi dzień z rzędu robi damage control po występie Mentzena w hejtparku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#neuropa #konfederacja
Pobierz waro - Parafrazując @koroluk

Stanowski, aby skompromitować lewactwo, musi wyciągać...
źródło: comment_1622204858we6OkUPpCkgAFfNF9A9UGv.jpg
  • 33
Kapela ma 4k subów na Twitterze i 8k subów na Fejsie. Mentzen odpowiednio 94k i 288k. Czyli 20-30 razy więcej.

@koroluk: dlatego porównałem do innych gości. Taka Lili master czy inni mają jeszcze więcej followersów na ig, a odcinki z nimi zdobywały mniejsza popularność.

No i wiadomo Mentzen nie oglądali jego przeciwnicy. A krytyka polityczna to takie kabaretowe czasopismo. No tu, bym się akurat zgodził.

Super, że odcinek z pijącym siki
Czyli klasycznie - prawactwo podnieca się trollem, którego inni mają w dupie, i stara się z niego robić autorytet lewicy

@koroluk: no, a jakbym zapytał kto jest autorytetem na lewicy teraz. Przecież tam takie same miernoty jak u prawakow

Biedron, Czarzasty, Spurek, I konowicz? Proszę xd No może Zandberg, ale on się schował i choć zawsze sprawiał dobre wrażenie podczas kampanii, to wydaje się poza nią takim Bosakiem, że ma prezencję
Przecież jakby zaprosił jakąś znaną twarz lewicy, to byłaby dokładnie taka sama orka jak na tym z krytyki politycznej. Zandberg, Czarzasty, Spurkini, Żukowska, Biedroń - każdego z nich by ośmieszył zapewne, bo oni sami siebie potrafią ośmieszyć, a co dopiero jak weźmie się za to ktoś dobry w te klocki.

@wAr1948: Pomijając to, że nie jestem fanem żadnej z tych osób (choć prawdę mówiąc jeszcze do niedawna miałem jakiś tam szacunek
Serio są kuce, dla których to był dobry występ Sławka?

@waro: Niestety są i jest to wg mnie objaw może i fanatyzmu. Raczej jakaś forma wyparcia.

Ale w sumie występ Gonciarza też jest przedstawiany, jako wina Stanowskiego, Wojewódzki nawet przekręcił nazwisko Stanowskiego w rozmowie z Gonciarzem, żeby pokazać że nie szanuje Stanowskiego i wskazuje Stanowskiego jako winnego porażki Gonciarza. A przecież Stanowski Gonciarza nawet nie przyciskał, po prostu pytał i nie
Stanowski, aby skompromitować lewactwo, musi wyciągać z internetu jakichś lewackich pomyleńców, których mało kto zna i nikt się z nimi nie utożsamia.

@waro: Stanowski chciał skompromitować ludzi od opłaty fonograficznej i mu się to udało