Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #badoo #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #heheszki #p0lka #logikarozowychpaskow
@Tymajster: raczej to ty wierzysz w urojenia skoro negujesz fakty. Spoko. Normalne po lewej stronie.
Komentarz usunięty przez moderatora
I nie wiem dlaczego mówisz o jakimś szurstwie. To nie były protesty antyszczepów. KOD miał rację, a prawo do aborcji to żadne szuranie tylko normalna sprawa we wszystkich cywilizowanych krajach,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Tymajster: świetny argument to xd ale fakty i to jak te protesty się skończyły mówią co innego, że to jamam rację, a tym który wierzę w gusła i wymyślone teorię jesteś tutaj ty Cóż za ironia losu A wystarczyło siedzieć cicho i się nie odzywać
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
w dodatku nawet jestem cis
@lktr1
carefree
Nie jestem ekspertem w tych sprawach, ale myślę że cała rewolucja seksualna nie niesie ze sobą ŻADNYCH pozytywnych skutków - patrząc w skali jednostki jak i całego społeczeństwa.
Wpis nie jest o ich poglądach - post jest o afiszowaniu się nimi na portalu do ruchania
@BurzaGrzybStrusJaja: nie aż tak ale
afiszowanie się takimi poglądami na takim portalu można zredukować do tak prostego podsumowania moim zdaniem