Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
te transparenty robione są odgórnie (jak i całe te pseudo strajki były odgórnie sterowane)

@vin42: A więc to do ludzi Twojego pokroju naczelnik wysyłał orędzie, w którym mówił, że na protestach widać oznaki przygotowania i wyszkolenia? W Smoleńsk też wierzysz?

@Tymajster: raczej to ty wierzysz w urojenia skoro negujesz fakty. Spoko. Normalne po lewej stronie.
  • Odpowiedz
@vin42: największe protesty po 1989 zostały zorganizowane i te dziesiątki tysięcy transparentów zostało rozkolportowane pośród uczestników. Tak było.
I nie wiem dlaczego mówisz o jakimś szurstwie. To nie były protesty antyszczepów. KOD miał rację, a prawo do aborcji to żadne szuranie tylko normalna sprawa we wszystkich cywilizowanych krajach,
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@vin42: XDDDDDDD

@Tymajster: świetny argument to xd ale fakty i to jak te protesty się skończyły mówią co innego, że to jamam rację, a tym który wierzę w gusła i wymyślone teorię jesteś tutaj ty Cóż za ironia losu A wystarczyło siedzieć cicho i się nie odzywać
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@vin42 fakty mówią, że te protesty to, co najwyżej widziałeś na relacjach w Wiadomościach na TVP. Strajki były, bo ludzie się w------i. To, że później wszelkie organizacje z Lempart na czele próbowały tym bardzo nieudolnie sterować politycznie sprawiło, że skończyło się, jak się skończyło.
  • Odpowiedz
mówię o tych kretynkach opowiadających się za programem rodem z orwellowskiej utopii -

w takim razie zrób taką mozaikę z typami z urojeniami prawackimi, chętnie się pośmiejemy

@lktr1
  • Odpowiedz
@Fearaneruial widzę że postrzegasz świat dosyć płytko przez pryzmat formy zalanej bądź niezalanej.
Nie jestem ekspertem w tych sprawach, ale myślę że cała rewolucja seksualna nie niesie ze sobą ŻADNYCH pozytywnych skutków - patrząc w skali jednostki jak i całego społeczeństwa.

Wpis nie jest o ich poglądach - post jest o afiszowaniu się nimi na portalu do ruchania
  • Odpowiedz
widzę że postrzegasz świat dosyć płytko przez pryzmat formy zalanej bądź niezalanej.

@BurzaGrzybStrusJaja: nie aż tak ale

Wpis nie jest o ich poglądach - post jest o afiszowaniu się nimi na portalu do ruchania

afiszowanie się takimi poglądami na takim portalu można zredukować do tak prostego podsumowania moim zdaniem
  • Odpowiedz