Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +562
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
YamatosDeath +242
Za duża ilość kobiet na medycynie to realny problem służby zdrowia nad którym trzeba się pochylić. Kobiety nie chcą iść na wymagające fizycznie specjalizacje, ani nie chcą brać na siebie odpowiedzialności. Przeciętna studentka medycyny chce być albo dermatologiem albo pediatrą albo lekarką medycyny estetycznej. W obliczu zapaści kadrowej służby zdrowia powinniśmy wprowadzić parytet na studiach 50% miejsc dla kobiet i 50% dla meżczyzn, a być może uruchomić również jakieś programy wsparcia dla
#tinder #badoo #bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #heheszki #p0lka #logikarozowychpaskow
Pora wyjść z mizoginistycznej bańki.
co to że hiszpania jest bogatsza od polszy to wcale nie oznacza że jest bogata, wręcz przeciwnie. ze względu na lewackie rozdawnictwo socjala dla "rapefugees" oraz socjalistyczna polityka połączana z mizoandrią dała świetne rezultaty w takiej postaci że więcej małżeństw się rozwodzi niż nowych jest zawieranych
@BurzaGrzybStrusJaja: Regulacja zachowań seksualnych daje zawsze pozytywne skutki, ale dla władzy. Nigdy dla przeciętnego obywatela/robaka.
Z moich znajomych kazda! kobieta wspiera te protesty i kazda miala powiazane z tym zdjecie na fejsbuku na przyklad.
A moje znajometo to nie sa skrajne lewaczki, to nawet lekkie lewaczki nie sa.
@krave: Hurr durr mizogin! https://streamable.com/j9273o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ftfy
@BurzaGrzybStrusJaja:
A ja nie miałam, bo nie mam ani jednego zdjęcia.