Wpis z mikrobloga

@lktr1: o zgubnym wpływie socjalizmu na społeczeństwo było również p---------e, kiedy w wielu krajach przyznawano kobietom prawa wyborcze oraz redukowano dzień roboczy do 8h i zakazywano pracy dzieci
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@vin42 fakty mówią, że te protesty to, co najwyżej widziałeś na relacjach w Wiadomościach na TVP. Strajki były, bo ludzie się w------i. To, że później wszelkie organizacje z Lempart na czele próbowały tym bardzo nieudolnie sterować politycznie sprawiło, że skończyło się, jak się skończyło.

@ba4t: no dokładnie tak było jak mówisz.
  • Odpowiedz
@szary_obcy: > Nigdy nie widziałem żeby dziewczyna afiszowała się poparciem dla Konfederacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja tak, czasami w opisie, a czasami nawet na zdjęciach. Dowód anegdotyczny kontra dowód anegdotyczny?
  • Odpowiedz
rodem z orwellowskiej utopii

progres w degeneracji społeczeństwa zarówno pod względem wzrostu ubóstwa i przestępczości jak i stabilności komórek społecznych (rodzina)

@lktr1: brzmisz, jakbyś oblał kurs nowomowy partyjnej
  • Odpowiedz
  • 6
@szary_obcy ja znam jedną, ale jest skrajną debilką i pasuje jej wizja bycia krową rozpłodową.
@vin42 o cholera, chodziłam na protesty i nie dostałam ani jednego, chyba złożę reklamację do czaskoskiego

@lktr1 uczestnictwo w protestach przeciwko zwyrodniałemu prawu nie implikuje bycia skrajnym lewakiem w kwestiach ekonomicznych, nie wiem skąd ci się to wzięło
@BurzaGrzybStrusJaja W sumie dobrze robią- też nie chciałabym faceta któremu nie podoba się, że chcę
  • Odpowiedz
@BurzaGrzybStrusJaja: swoją droga Nie wiem jak spieprzyl najlepsza akcje antyrządową w państwie z gowna i kartonu od czasów bolka podstawionego przez komuchow żeby dalej j---c Polskę tylko już nie oficjalnie ahhhh w tym kraju jak coś wyjdzie dobrze to tylko przez pomyłkę…
  • Odpowiedz
@BurzaGrzybStrusJaja: ale się zesrałeś. Ile z nich dało ci kosza? Zawsze możesz umówić się z kolegą popierającym konfederacje.

demokratyczne stany w USA, Wenezuela, Szwecja, Dania, Hiszpania

@lktr1: oprócz Wenezueli same państwa bogatsze od prawicowej bolzgi xD rzeczywiście koniec świata
  • Odpowiedz
to nie wygląda zbyt zachęcająco xD

@niochland: Raczej niezbyt zachęcająco wygląda głosowanie na lewicę. Oznacza to z------e i kretynizm lvl hard. Nie bój się, i tak nie zaruchasz. Nie poniżaj się.
  • Odpowiedz
ja znam jedną, ale jest skrajną debilką i pasuje jej wizja bycia krową rozpłodową.

@krave: Zawsze lepiej być krową rozpłodową niż bezużyteczną idiotką ze SK z głupimi transparentami.
  • Odpowiedz