Powiem wam ,że ja nie rozumiem takiej Olki ,czemu ona zrobila ze swojego instagrama jedna wielka reklamę ,przecież miała taki potencjał ,że gdyby pokazała prawdziwą siebie to ponad 1mln gwarantowany ale nie lepiej się nachapać forsa która szybko przyjdzie i szybko pójdzie #hotelparadise
@Jqyla33: obecnie wszyscy zbierają profity z reklam. Przeliczcie sobie ile zyskują dostając je za free. Wy to oglądacie i kupujecie bo zostało polecone. Reklama przez influencerów jest bardziej opłacalna dla firmy niż reklama w tv.
@Jqyla33: Sorry, to nie jest Marta Linkiewicz. Olka to mimo wszystko zwykła dziewczyna i wcale nie ma gorszego charakteru niż reszta uczestniczek. Po prostu jako jedyna tam poszła z jakimś zamiarem, trochę grała, a nie od początku zgrywała słodką idiotkę jak reszta.
@galileon: Ja nie mówie ze gorszy tylko silniejszy ,dla mnie jest spoko i chciałam na jej ig oglądać prawdziwe treści z jej stylu życia ,bycia itp a dostałam jedno wielkie gowno i stąd ten wpis
@Jqyla33: przecież pokazuje, spotkanie z michałem, spotkanie ze znajomymi, jedzenie, opalanie, spacery. xD Prawdziwe treści z jej życia, a że nieciekawe? No widocznie nic ciekawego nie robi
@Jqyla33: nie no, pewnie, po co zarabiac łatwy hajs jak można nie zarabiać. Rodzice rachunki zapłacą, czasem nowe buty kupią, na fajki od babci dostaniesz a lodówka zawsze pełna żarcia, matka pierogów nalepi. Po co komu zarabiac? Tym bardziej lekko i przyjemnie? Jak już chce robić to najchętniej widziałbyś ją w żabce albo w kebabie.
A nawet jeśli nie studiuje to czy definiuje to w jakikolwiek sposób jakim jest człowiekiem ? Poradziła sobie jak widać he ,tylko zmarnowała swoje zasięgi tym syfem instagramowym Xd
@Jqyla33: obecnie takie mamy czasy, że byle półgłówek może zostać "sławnym". Internet daje te możliwości których 30 lat temu nie było. No więc teraz możesz być byle kim, wystarczy trochę żenuwy, trochę potrzeby atencji, trochę kontrowersji i parę znajomości i gotowe. Każdy oceni czy to dla niego wartościowe czy nie.
Przeliczcie sobie ile zyskują dostając je za free.
Wy to oglądacie i kupujecie bo zostało polecone.
Reklama przez influencerów jest bardziej opłacalna dla firmy niż reklama w tv.
Prawdziwe treści z jej życia, a że nieciekawe? No widocznie nic ciekawego nie robi
@Jqyla33: czyli co? Jak robi zakupy w żabce czy jak siedzi na kiblu?
Po co komu zarabiac? Tym bardziej lekko i przyjemnie? Jak już chce robić to najchętniej widziałbyś ją w żabce albo w kebabie.