Aktywne Wpisy
DragonBreath +3
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
somskia +42
Dwa lata temu przy porodzie zmarła mi żona. Z pomocą rodziców wychowuję syna i jakoś daję sobie radę chociaż pierwszy rok był koszmarem, bo musiałem się podnieść psychicznie (było cholernie ciężko :(), zaopiekować dzieckiem i poukładać codzienność. Z perspektywy czasu uważam, że się udało, dlatego chciałbym rozpocząć nowe życie z kobietą. Żona na zawsze pozostanie w moim sercu, ale nie chcę być sam. Znów chcę kochać i być kochanym przez kobietę.
Na tyle, na ile mogłem spotkałem się z kilkoma kobietami (#tinder, #badoo i z poczty pantoflowej znajomych). Niestety, każda traktowała mnie jako ciekawostkę, freaka, lub męską wersję "madki polki". W profilu wyraźnie napisałem "Wychowuję samotnie dwuletniego syna" więc chyba umawiały się przez ciekawość "jak chłop radzi sobie z bombelkiem. A radzi sobie IMO całkiem dobrze, bo syn rośnie zdrowy i szczęśliwy i chociaż czasem trudno mi związać koniec z końcem (Musiałem zmienić pracę na gorszą. Pracuję teraz na pół etatu) to nie żałuję.
Tymczasem ja szukam kobiety na poważny, stały i zdrowy związek. Czy są inni samotni ojcowie? Jak to u was wygląda? Jakie macie doświadczenia w samotnym wychowywaniu dziecka? Udało wam się ułożyć sobie życie i zbudować nową rodzinę?
#zwiazki #tinder #badoo #samotnosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ade0f031a2c7000b20c8f4
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
A jego i jej obopólna odpowiedzialność za ewentualne dziecko jest niezależna od długości relacji, z której to dziecko powstało i niezależna od stosunków między nimi panujacych.
Ciekawe, ze Ci biedni tatusiowie nagle znikają w akcie swojego heroizmu,
@f423r: "pewnie z" implikuje tzw. "pewność". Przy dłuższej analizie można nawet zauważyć, że oba słowa mogą mieć wspólne pochodzenie (pewnie - pewność).
Załączam definicję słowa "pewność" «niezachwiane przekonanie o istnieniu czegoś lub o tym, że rzecz się ma w określony sposób»
oraz "z pewnością" «bez wątpienia lub z dużą dozą prawdopodobieństwa»
Obyś trafił miłość.
Dziecko, szczególnie tak małe, że jeszcze nie będzie mi pluło w twarz, że próbuję zastąpić mu ukochaną mamę, dałabym radę wychowywać z miłością.
Bałabym się natomiast, że szukasz związku żeby nie być sam, żeby pocieszyć się po stracie, a ja nigdy nie byłabym traktowana jako prawdziwa miłość. Co prawda to może być tylko błędne założenie, ale może i
https://sjp.pwn.pl/sjp/pewnie-I;2499550.html
Komentarz usunięty przez autora
Więc chciałbym dowiedzieć się, na jakiej podstawie uważasz to za bardzo prawdopodobne. Czy masz jakieś badania i statystyki na ten temat? Jesteś socjologiem badającym relacje damsko-męskie? Czy po prostu wpisałeś losową wysoką liczbę (80%)?
Jednak samotny ojciec to się stereotypowo kojarzy z ostrą patolą.
Wiesz... żona poszła w tango.
Na tych portalach pisz wprost, że jesteś wdowcem z dzieckiem.
Od razu rozwiewasz wszelkie stereotypy.
Powodzenia!
będą cię najwyżej traktować jako ciekawostkę albo z politowaniem :V
jak masz sobie kogoś znaleźć to w realu (impreza, koncert)