Wpis z mikrobloga

Po wczorajszym wywiadzie Mentzena u Stanowskiego i przeczytaniu komentarzy na wykopie i youtube mam jeden wniosek: przede wszystkim widać, że Mentzen jest doktorem, a wykopki to plebs. A drugi jest taki, że dożyliśmy czasów gdzie komentarze na youtube mają więcej sensu niż komentarze na wykopie. No i jeszcze trzeci - za 5 lat Mentzen będzie na pewno wyżej niż jest teraz, a wykopki będą robić dalej to samo czyli bezcelowo klikać w przyciski. Pozdrawiam
doktor Mentzen vs przegryw wykopkek ∞:0
#konfederacja #kanalsportowy #mentzen
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jezus ma komunistyczne poglądy - bo ma. Przeczytaj w końcu ten j----y Nowy Testament.

@ozomidaf: Przypowieść o talentach temu przeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dawaj, rób swoje lewackie fikołki, chętnie się pośmieję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pivoo: oo mam jedną przypowiesc o piniondzach, Jezus był kapitalistą!

c--j tam z całym nauczaniem o wdowich groszach, porzucaniu bogactwa, występowaniu brat przeciwko bratu czy byciem dobrym poddanym przez oddawanie państwu co się państwu należy XD

Leć na czarną aniołku, bo nie chce mi się popołudniu z kolejnym tępym gównem babrać.

@jajko_na_twardo: a ty jako dodatek, bo nawet nie potrafisz wyartykułować o co ci chodzi.
  • Odpowiedz
@ozomidaf: Proszę, kolejne 3 przypowieści dla niedowiarka:
Przypowieść o nielitościwym dłużniku
Przypowieść o pannach roztropnych
Przypowieść o robotnikach w winnicy

Rób dalej fikoły, proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PernaHusa: czym zaorał? powtarzał jego jeden cytat kilka razy próbując go wyprowadzić z równowagi (typowe lewactwo) + reklama onetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamil-ka: xDDD widzę że pod lupę wchodzi manipulacja pod tytułem "nie można podważać autorytetów" czyli według ciebie jak Einstein powiedział że ziemia jest płaska to też byś od razu powiedział że tak jest i bezrefleksyjnie uznał za coś co należy powielać?
Albo minister zdrowia raz mówi nie nosić maseczki a za miesiąc zmienia zdanie. Uspokójcie się bo hejt nieuzasadniony na Mentzena jest na wykopie.
Koleś naprawdę robi dobrą robotę.
  • Odpowiedz
zym zaorał? powtarzał jego jeden cytat kilka razy próbując go wyprowadzić z równowagi (typowe lewactwo) + reklama onetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@getin: zaorać nie zaorał ale zdecydujcie się czy Stano to lewica czy PiS czy ktoś inny. Bo co program z jego udziałem, to wkładacie go do pudełka w jakim wam wygodniej go umieścić.

A pytania dobre zadawał, mi do lewicy daleko a też bym
  • Odpowiedz
@arahooo: dzisiejsze wykopi nie zrozumieją, że poziom debaty spał do marginesu. Nie zrozumieją bo sami tworzą taki styl debaty jaki przedstawia nasza opozycja od czasów walki o sejm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz