Wpis z mikrobloga

@edenmar: props, nie zachowali się dobrze, patrząc na to, że parę dni temu odpadła Natalia + te seksy z nią, kiedy w pokoju była Kara. Z drugiej strony mamy to, że widać było od początku jego podejście do Natalii, chyba nie była jakimś jego wielkim ideałem(w sumie nie rozumiem zachwytu nad jej urodą). A z czasem dodatkowo dochodziły różne mniejsze spięcia, chociażby to, kiedy wygarnął Natalii, że jedyne co potrafią
  • Odpowiedz
wiadomo ze moralnie nie było to dobre, ale co ma zrobić jeżeli widać ze na tyle spodobała mu się Kara, ze są razem do teraz... to człowiek ma już nigdy się nie wiązać z nikim nowym, bo ma ex? XD poza tym nathalia ciagle pytała go o przyszłość, naciskała na wyznania miłości, siedziała i słodko pierdziala albo obgadywała, ich charaktery były skrajnie różne
  • Odpowiedz
@edenmar: z Jednej strony props, jeżeli to prawdziwe, fajne i szczere uczucie, to niech sobie żyją po swojemu.
Z drugiej strony, patrząc jak wydymali Kamila trochę to słabe, bo ja pomimo sympatii do Marcina mam jakiś niesmak, że zrobił to kumplowi. Co do Kary też odnoszę wrażenie, że ona szczerze była zauroczona Kamilem, i gdyby miała samodzielnie wybierać bez presji ze strony grupy pomiędzy Kamilem a Marcinem, moim zdaniem wybrałaby
  • Odpowiedz
@edenmar: Ja jestem tak po środku, z jednej strony Natalii ma prawo być przykro, niby mówił, że chce się skupić na karierze i nie szuka poważnego związku, ale mimo wszystko dawał jej nadzieje, rozmawiał z jej mamą, no i dziewczyna pewnie liczyła, że może się zakocha i zmieni zdanie. Co prawdopodobnie się stało i teraz jest z Karą. Z drugiej strony serce nie sługa i jeżeli przy Karze poczuł że
  • Odpowiedz