Aktywne Wpisy

Zielonykubek +243
Stylizacja na studniówkę, co o niej sądzicie?? #logikarozowychpaskow
źródło: IMG_20250119_094345
Pobierz
Soczi +316
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
źródło: 1000001886
Pobierz

![Canon wprowadza opłatę $5/mc za 1080p w trybie webcam [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7033f416f8a86b54eeb1d87569a6a2bd5d4bf7ca964e5d3483e92e48b74db2b0,q80.jpg)
Marcin i Kara
Z drugiej strony, patrząc jak wydymali Kamila trochę to słabe, bo ja pomimo sympatii do Marcina mam jakiś niesmak, że zrobił to kumplowi. Co do Kary też odnoszę wrażenie, że ona szczerze była zauroczona Kamilem, i gdyby miała samodzielnie wybierać bez presji ze strony grupy pomiędzy Kamilem a Marcinem, moim zdaniem wybrałaby