Aktywne Wpisy
![](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Zielony_Minion_DLZulkuU0b,q60.jpg)
Zielony_Minion +50
Żebym dobrze zrozumiał ta część #anastazjazgrecji #afera
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
niezdiagnozowany +88
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji
![](https://wykop.pl/cdn/c3201142/f20367ade771cf8b6e96895e9affbd1ece982963a9bc1703ffa5eacd3993536b,w150.jpg?author=niezdiagnozowany&auth=2e199668dbecfedfe35bd4c7c19f2cba)
● piękna dziewczyna jest z przystojnym facetem - Julka i Oskarek, niesprawiedliwość bo lecą tylko na swój wygląd
● piękna dziewczyna jest z brzydkim facetem - blachara i simp, niesprawiedliwość bo ona nie leci na jego wygląd tylko na coś innego, np. kasę
● brzydka dziewczyna jest z przystojnym facetem - patrzcie jaka brzydula może sobie wybrać Chada, niesprawiedliwość bo skoro ona nie jest ładna to na co on leci i coś z nim musi być nie tak
● brzydka dziewczyna jest z brzydkim facetem - niesprawiedliwość dla przyszłego dziecka bo na bank też będzie brzydkie, jak mogą być tak samolubni i myśleć tylko o sobie będąc szczęśliwi?
Tak wyglądają Wasze argumenty kiedy próbujecie wmówić innym, że nie macie dziewczyny bo wymaga 185 cm wzrostu albo interesują się Wami tylko takie z bombelkiem szukające frajera. Mimo tego kontynuujecie swoje kółko wzajemnej adoracji i użalania nad sobą. Udajcie się do psychologa, znajdźcie jakieś hobby, wyjdźcie na zewnątrz pobiegać, dotlenić mózgi. Pomóżcie sobie samym, zamiast szukać ujścia swoich frustracji w ten sposób.
#takaprawda #przemyslenia #blackpill #redpill #bekazpodludzi #zwiazki
Nie mam problemu z kobietami na dłuzsze czy krótsze relacje i to jeszcze bardziej utwierdza mnie w ich przkonaniach i zwierzęcych instynktach które probują tłumaczyc racjonalnie a czasem odwijać kota zeby się zgadzało ze nie mają gadzich mózgów. Przykro mi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Plus jak ktoś jest atrakcyjniejszy to
@Phyrexia: ale co cie to boli? nie ma to jak ktos sie wpie...
czyli co? kazesz im pracowac nad soba ale nie bylbys z zadnym z nich? ewentualnie mozesz jeszcze byc wielkom brzydkom grubom babom ktora
@Makak87: Nie jest hobby. Czy zakwalifikował byś np. oglądanie polskich telenowel jako hobby?
@Makak87: W tym problem, że samemu uznając swoje hobby za wartościowe deprecjonujesz hobby innych. Ironicznie bronisz anime jako hobby wartościowego ale jednocześnie deprecjonujesz np. polowanie na ciekawy ciuszek, które może być bardzo satysfakcjonującym i przyjemnym zajęciem.
Jeśli to nie tajemnica, czy mogę się spytać jakie konkretnie są Twoje hobby? Z ciekawości.
@Azja_Tuhajbej: Ale to w końcu wzrost czy ciało czy twarz? Pogubiłem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ogladam, nie zamierzam.
Ale rozumiem jesli ktos sie pasjonuje, kolekcjonuje figurki, komiksy, uczy sie japonskiego. Ja to widze jako w pelni wartosciowe hobby i zdecydowanie widze w tym wartosc dodana. Bardzo lubie kiedy o tym opowiada, pokazuje nowe nabytki, wiesza w pokoju nowe plakaty/fiszki do nauki jezyka. Lubie kiedy pojawia sie ten blysk w oku kiedy o tym opowiada, lubie kiedy sie tym zajmuje nie czekajac az ja, zmeczony
Tu już moja droga wchodzisz na aspekt antynatalizmu. Biedni/brzydcy ludzie nie powinni się rozmnażać by nie wychowywać kolejnych cierpiących ludzi. To najwyższy sort egoizmu rozmnażać się tylko i wyłącznie z nadzieją, że dziecko jakoś sobie poradzi z brzydkim wyglądem i biedą.
Komentarz usunięty przez autora
@Phyrexia:
Mozna nieco szerzej o tej rzekomej ironii? Przeczytalem swoje wypowiedzi i nie widze ani grama.
Ja osobiście uważam że wzrost jest najważniejszy z takiego powodu, że to jednoliczbowa cecha której w praktyce nie da się zmienić. Twarz i ciało składa się z wielu elementów które można poprawiać i
@Makak87: Tak, to jest hobby, ale mówisz o czymś zupełnie innym. Anime o ile się nie mylę to japońskie kreskówki.
Czy mógł byś się zatem podzielić informacją czego ten krąg zainteresowań dotyczy?
@Makak87: Chodzi mi konkretnie o to, że bronisz oglądania japońskich kreskówek jako wartościowego hobby jednocześnie będąc osobą, która wcześniej wyśmiała manicure i polowanie na ciuszki jako Twoim zdaniem niewartościowe hobby (a przynajmniej tak wynikało z konktestu Twojej wypowiedzi).
@Makak87: #chad wykryty
Sama zaczelasa deprecjonujac anime:
Piszac jednoczesnie ze paznokcie i ciuchy juz pelnoprawnymi zainteresowaniami sa.
Moje:
- silownia
- dieta/suple
- sporty walki
- medycyna okolosportowa
- historia
- ciuchy ( tak tak)
- wspinaczka
- outdoor
Nie traciłbym jednak zbyt wiele energii na kłótnie z przegryw i blackpill, ci ludzie są jak fanatycy religijni, wolą żyć w swojej bezpiecznej mentalnej bańce.