Wpis z mikrobloga

@Jakis_Leszek: benzodiazepiny dzięki wysokiemu indeksowi terapeutycznemu różnica między dawką terapeutyczną a dawką śmiertelną jest ogromna. W praktyce oznacza to że osoba próbującą je przedawkować prędzej zadławi się tabletka niz je przedawkuje, dalsze zwiekszanie dawki nie wpływa na pogłębienie depresji oddechowej, chyba że zostana one podane wraz z depresantami (zwlaszcza opiatami) mnie nie zabilo 120mg klonazepamu i 30 mg alprazolamu popite dwoma winami ale mialem amnezje tygodniowa wiec nie polecak sprawdzac
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: mózg po stimach regeneruje się około roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) utraciłem kontrole w opio (2 tygodnie temu 10g tramadolu w 3 dni) no i benzo więc się nie dotykam do tego a dzisiaj będę miec 5 kozak tematu więc wystrzele na orbitę byle nie za daleko bo juz psychiatryk był ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: mi najbardziej brakuje czas liceum, gdzie nie bylo obowiazkow bylo sie najlepszym uczniem w klasie a rodzice przymykali oko jak sie chodzilo nacpanym caly czas i wracalo sie z melanzu na lekcje i spowrotem ahh chociaż teraz mam lajty na studiach jak covid i tez sa melanze ale to nie to..
  • Odpowiedz