Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zapieks72: czyli pomyłka z kolejnościa opisywania przy heroinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a wiesz może, czym spowodowana jest trudność w załatwianiu się 1 i 2. Sparaliżowane jelita i uczucie jakby były wzdęte przez co trochę pobolewaja, przez stymulanty? To ta wzmożona perystaltyka? I ogólnie czy czymś grozi dla jelit częste branie jednocześnie opiatów i stymulantów w dużych dawkach? Bo r------------m sobie jelita, wrzody albo nowotwora mam.
  • Odpowiedz
@Aammon: problem z tymi czynnosciami mam po opio, z 1 mam problem na emce a po kryształach, fecie duzo sikam no i to przez zwiekszone cisnienie-przenosi sie na tetniczke doprowadzajajca w nefronach i roznica ciśnien wzmaga filtracje. No i nigdy nie mualem problemu z wyproznianiem po stimach, wręcz przeciwnie ale moze tak miales bo byles odwodniony. Speedbale sa niebezpieczne szczegolnie dla serca, moze latwo dojsc do zawalu ale na jelita
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Zapieks72: po stimach na początku lub w małych ilościach też elegancko się załatwiam i pomaga mi to ale od grama w górę, zwykle zaczyna się problem. Dosłownie jakby napuchly i były sparaliżowane. Z wysikaniem też jest wtedy problem. Hel zawsze pukam jak już jestem na orbicie. Gruby r--------l na początku, prawda że na serce mocno wchodzi ale po chwili się uspokaja tak że to pomaga. Jelita wtedy jeszcze bardziej dostają.
  • Odpowiedz