Wpis z mikrobloga

@Argetlam: kolejny wypucowany heheszek co od cyca się dopiero oderwal xD get doświadczenie życiowe cwaniaku, pewnie jeszcze się żaden z twoich znajomych nie wyhuśtał tak bardzo pewnie byś nimi gardził gangsterze jeden z drugim
  • Odpowiedz
@Argetlam: Poczytaj sobie, jaki wpływ na człowieka ma prawdziwa depresja. Potem wyciągnij wnioski.

Jak można się zwyczajnie poddać? Jeżeli uważa że jego życie jest bez sensu, to niech go szuka!

Nie masz pojęcia o czym mówisz.
  • Odpowiedz
@Argetlam: no na pewno nie bo p--------z jak potrzaskany. Godziny spędzone z kumplem w szpitalu po jego próbie, część ludzi podeszła jak ty ze tchorz bo rodzinę zostawić chciał dziecko. Mój drogi depresja to potwór który zżera od środka, niszczy w krótkim czasie zdrowych szczęśliwych ludzi, pcha do niewytlumaczalnych czynów. Na koniec żeby się dowiedzieć że w końcu próba się powiodła. Gadasz tak bo pewnie jesteś mlodzieniaszkiem który mało widział,
  • Odpowiedz
@Aberworthy: @Tretto: i reszta

Wybaczcie moje nastawienie, ale przykro jest mi patrzeć na ofiary samobójców którzy nie zdradzali żadnych problemów psychicznych: bankructwo firmy czy porzucenie przez dziewczynę wystarczało za powód do zakończenia życia i zniszczenia psychiki bliskich...

Ponad to szczerze przepraszam za chociażby tagi, staram się nikogo nie potępiać ale spróbujcie mnie zrozumieć...

@Aberworthy mam nadzieję że zrozumiesz, i że nie życzysz mi przekonania się o tym
  • Odpowiedz
@Argetlam: nie ma sprawy. Zyczylem Ci tylko zwykłego ludzkiego zrozumienia, nie wszystko jest tak czarne i białe jakby się wydawało. Czasem po prostu brakuje osoby do pogadania takim nieszczęsnikom. Mam nadzieję, że tego typu sytuacja Cię nigdy nie spotka ale czasem warto rozważyć wszelkie aspekty.
  • Odpowiedz