Aktywne Wpisy
OVHcloud +164
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +38
#samobojstwo #lame #frajer #zal #oswiadczenie
Proszę, napraw je.
@Spectrofobia:
Jesteś pewien, że nie dotyczy mnie w żaden sposób?
@Argetlam: no skoro w ten sposób podchodzisz do tematu samobójstwa to nie wygląda na to żebyś wiedział o czym piszesz, podług zasady #nieznamsiealesiewypowiem. albo po prostu chciałeś sobie pośmieszkować z trochę poważniejszego tematu i g---o ci z tego wyszło.
Temat jest śmiertelnie poważny.
Przepraszam, że uważam iż pozostawianie rodziny, bliskich, przyjaciół i wystawianie ich na
Nikim nie gardzę, a swoje widziałem.
Nie masz pojęcia o czym mówisz.
Nie wszystkie samobójstwa są wynikiem depresji, choroby (?) to inna sprawa. Być może nie byłem dość precyzyjny...
Przepraszam, patrz wyżej
Wybaczcie moje nastawienie, ale przykro jest mi patrzeć na ofiary samobójców którzy nie zdradzali żadnych problemów psychicznych: bankructwo firmy czy porzucenie przez dziewczynę wystarczało za powód do zakończenia życia i zniszczenia psychiki bliskich...
Ponad to szczerze przepraszam za chociażby tagi, staram się nikogo nie potępiać ale spróbujcie mnie zrozumieć...
@Aberworthy mam nadzieję że zrozumiesz, i że nie życzysz mi przekonania się o tym
Oczywiście, ten obrazek sprawił że wróciły negatywne emocje ;)
Pokój