Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
cojaturobiedokunedzy +141
Post bez jadu czy pretencji, ale jak tak sobie rozmyslam, to ta zbiórka pokazuje ile znaczą firmy lokalne, że gdy przychodzi co do czego to trzeba stawiać na patriotyzm gospodarczy, nie ma tam Apple, Google czy Microsofta, nie ma Jeronimo Martins, ale jest WK Dzik jest XTB jest Inpost jest Budimex
#gielda #latwogang
#gielda #latwogang

XMP mi nie działają :( ramy śmigają na 2400 :(
ryzen 7 2700X
Ballistix Sport LT Gray BLS16G4D32AESB.M16FE x 2
MSI X570 Gaming EDGE WiFi
#ryzen #ram #overclocking
próba 1 - bluescreen i bateryjka
próba 2 - bluescreen i udało się wejść do biosu
co mogę jeszcze zrobić? help