Aktywne Wpisy
Mirkowie, jak mnie oceniacie w skali 1-10? Proszę o szczere opinie.
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
#pokazmorde #usmiech #rozowepaski
Wiecie co mnie doprowadza do śmiechu (przez łzy)? Jak na rekrutacji słyszę, że nie można u nich pracować ponad podstawowy wymiar godzin lub że wymagają, aby ludzie kończyli max o 17 lub nie można pracować w weekend, bo zależy im aby ich pracownicy nie byli zmęczeni oraz zachowywali work-life balance.
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
Ja pier.dole, jakiś dzban jeden z drugim będzie ustalał ludziom jaki jest ich work-life balance. Albo że nie mogą dodatkowych godzin
W oczekiwaniu na ostatnią kolejkę proponuję zerknąć na 40 bramek Niemca i Polaka, według mnie ta ostatnia bramka należy mu się po prostu jako udekorowanie czegoś większego. Gerd był świetnym zawodnikiem, ale patrząc na wymagania przede oboma zawodnikami by te 40 goli wbić przeciwnikom to jednak czapki z głów dla Roberta.
#mecz #lewandowski #lewywpogoni #lewy #rl9 #bayernmonachium #pilkanozna #kalkazreddita
Źródła: 1, 2
"Oczekiwana liczba bramek (xG) – liczba goli jaką drużyna lub zawodnik powinni zdobyć w oparciu o jakość i liczbę oddanych strzałów. ... Oczekiwana liczba bramek po asyście (xA) – liczba asyst jaką zawodnik powinien uzyskać w oparciu o jakość i liczbę strzałów oddanych bezpośrednio po jego podaniu."
W założeniu im niższy słupek tym trudniejsza sytuacja do strzelenia bramki. Dlatego np. o Masonie Greenwoodzie z Manchesteru United piszą na reddicie xGreenwood,