Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1779
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +379
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

źródło: comment_1621458492EnAIVPV4xWr57mYHyblrtd.jpg
PobierzOczywiście tekst z pieniędzmi słaby. Jak nie chciała ciast powinna odpisać, że dziękuję ale ciasta są już zamówione i tyle.
Przecież to jasne że cały hajs przytulą starzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
xD
Tylko Zuzi szkoda, pewnie lubi słodkie jak to dziecko. Inna kwestia, że dla 12 z rozregulowanymi hormonami, ciasto nie jest mądrym posiłkiem no ale