Aktywne Wpisy
Słyszałem dzisiaj jak taka lekko specyficzna laska prowadziła rekrutację i pytała o regexy. Nie pozwoliła typowi zajrzeć do dokumentacji, a przecież nikt normalny tego nie pamięta xD #programista15k #pracait

d4wid +6
#kiszak #pcmasterrace
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja
Wszedłem w recenzje nowego eldena na steam i wyskoczył mi komentarz jakiegoś uposia do ocenki jakiegoś gracza, która była negatywna - że gra jest zbyt ciężka, a multi zwalone, bo gracze stoją w miejscu.
To odpowiedź uposia:
"Po co kupujesz gre ktora z definicji jest trudna? Idz graj w casualowe gry a nie SOUSLIKE. Powinna byc jescze trudniejsza by odsiac slabych graczy i zostana tylko ci co umieja
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-03 223801
Pobierz

źródło: comment_1621458492EnAIVPV4xWr57mYHyblrtd.jpg
PobierzOczywiście tekst z pieniędzmi słaby. Jak nie chciała ciast powinna odpisać, że dziękuję ale ciasta są już zamówione i tyle.
Przecież to jasne że cały hajs przytulą starzy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
xD
Tylko Zuzi szkoda, pewnie lubi słodkie jak to dziecko. Inna kwestia, że dla 12 z rozregulowanymi hormonami, ciasto nie jest mądrym posiłkiem no ale