Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@urwis69: w końcu pisał, że krypto spoko, ale trza z rozwagą. Z resztą uj wie co on tam w glowie.
Zstabwiajace jest tylko to, że tweety Muska już nie potrafi skutecznie doge podbić. No eweiendtnie coś się dzieje na rynku, ale nie widomo co. Obawiam, się tylko potężnej korekty jak to było w 2017, gdzie btc leżał na plecach 3 lata.
Druga sprawa. Musk tak, spioczyl na btc, a tutaj,
  • Odpowiedz
  • 0
@urwis69: nie kazał, dumpowac dosłownie. No, ale wiesz. Raz, ze pisał o tym co wcześniej wposmnialem.
Dwa to co gadał w snl też można rozumieć dwojako.
  • Odpowiedz
  • 0
@Brydzo: nie kazał dosłownie to fakt. Jednak w razie czego to ma świetna podkładkę :D
Ale tak jak zawsze pisze. Co to tam w jego głowie siedzi nie wie nikt.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rebahr kumam co chcesz przekazac ale wlasnie w ten sposob sie tworzy dezinformacje. Tak jak napisales, mozna to było zrozumieć co najmniej dwojako.
  • Odpowiedz
  • 0
@urwis69: tak. Tylko widzisz. Ja nie powiedziałem nic nowego. To co przytoczyłem to są słowa Muska przecież. Ja tam sobie nic nie wymyslam dodatkowego.
Aczkolwiek patrząc na niego to sam widzisz. Przed snl tak pompal cenę, że masakra. Po snl poleciało i się podnieść nie może. I to już jest dziwne. Czemu najpierw tak nahonil ludzi a później się wypiął na doge. Obaj dobrze wiemy, że gdyby nie snl, to dzisaj
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rebahr ale ja sie w większości zgadzam z tym co piszesz.
Zwracam tylko uwage, ze jest roznica miedzy cytatem doslownym, a interpretacja.

To tak jakbym Ci powiedzial, ze Dorota Wellman przypomina Swinke Peppe, a ty bys powiedzial innym, ze nazwalem ją Grubą Świnią.
Widzisz roznice?
  • Odpowiedz