Aktywne Wpisy
Kroshkar +10
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

źródło: comment_1621349907ZOV5rQPOfI7d6BpILj1mzS.jpg
Pobierz@Phyrexia: bez kitu, mnie kiedyś pobiła katecheta (╥﹏╥)
@Phyrexia: myślę, że dzieciaki mają w------e na paplaninę przebierańców, chodzą bo muszą a pod ławka pewnie klocucha na ssmartfonach ogglądają.
@kontonr77: @Krzyzowiec: Tak tylko udajecie głupich? Czy straszenie piekłem lub ciągłe wpajanie poczucia winy (które jest istotne dla religii katolickiej) od małego jest ok? Pomijając już to, że w przypadku chrztu noworodek nie może odmówić w ogóle. W przypadku komunii w wielu przypadkach dzieci pomijają istote komunii świętej jako doznania religijnego skupiając się na prezentach
@kontonr77: Może tak odniesiesz sie do tego argumentu?
Ale zdajesz sobie sprawe, że do tego nie potrzebna
@Tagnk: Nauka, że czyny są związane z konsekwencjami to nic zdrożnego.
A co do drugiej uwagi, Bez religii, zostaje nam tylko nauka, a ta na chwilę obecną pokazuje że człowiek jest niczym więcej jak dziwacznym dziełem przypadku, którego nie czeka nic poza śmiercią.
Ale na komunię nie przyszedłem bo jestem agnostykiem, prezentu też nie kupiłem. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_1621425571utkj8GofvJDXqXa3Ev4IQz.jpg
Pobierz