Wpis z mikrobloga

#motocykle
Potrzebuje interkom - 90% to samotne przeloty gdzie chciałbym słuchać radia internetowego z komórki więc fajni jakby dobrze grało + 10% to jazda w max 2 osoby. Co polecicie?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PodniebnyMurzyn: Za krótko go mam żeby szczegółowo to ocenić. Głównie jeżdżę sam i służy do słuchania muzyki/rozmów tel. W przypadku rozmowy tel nie słychać że jedziesz na motocyklu więc super sprawa z tłumieniem itp. Z minusów to wbudowane radio jest trochę cichsze niż np muzyka puszczona ze spotify. do 120 słychać normalnie, a mam sv bez db killera :P Nie parowałem jeszcze z interkomem tej samej marki, ani żadnym innym
  • Odpowiedz
@WuBe: w zeszłym sezonie kupiłem Cardo Freecom 4+ / JBL i jestem bardzo zadowolony. Głośniki dają rade, są bardzo płaskie i pasują w standardowe otwory kasków Shoei'a. Słucham czasem Spotify w czasie jazdy i głównie żeby być pod telefonem w razie czego. Bardzo fajna intuicyjna appka Cardo, w której możesz właśnie słuchać radia, swojego muzycznego playera czy zadzwonić. Szczerze polecam.
  • Odpowiedz
@Nizkii: @WuBe: mam tego Lexina i jakość jest żenująca. W tej cenie to lepiej sobie samemu śpiewać.
lub ewentualnie wymienić głośniczki na inne, bo one są najsłabszym ogniwem.

Bateria i mikrofon są ok
  • Odpowiedz
@xspeditor: dziwne bo u mnie przy 120 słychać a moj wydech przekracza decybele. Zobacz czy masz jacka wejście dociśniete bo tam musi być bardzo mocno wciśniete. Na poczatku nei wcisnalem jacka do konca i tez myslalem że jakieś g*wno mi przysłali
  • Odpowiedz
@Super_Timor u mnie Tmax trzyma bardzo dobrze :) jadac w trase na caly dzień nie martwie sie, ze mi padnie, a nie wyłączamy go za kazdym razem na przerwie rozprostowania nog. Wątpię, ze znajdziesz coś co będzie trzymało niewiadomo ile i będzie niewielkich gabarytów :)
  • Odpowiedz