Wpis z mikrobloga

@Kajmel: Dla kogoś kto grał w poprzednie części na PC to się nie dziwię ale dla mnie to była pierwsza porządna s---------a na konsole, mi się podobało bo od tego zaczynałem a nie było żadnej konkurencji bo przecież MW to nawet nie jest coś podobnego.
  • Odpowiedz
@Kajmel: no dobra brak recoilu faktycznie był słaby ale już mapy uważam, że były bardzo fajne. Może i nie były duże ale przez to rozgrywka była bardziej dynamiczna i więcej się działo. BC rozpoczęło nową erę dla serii Battlefield i różnią się te nowe części od starych BFów mocno ale mi tam ten rodzaj rozgrywki odpowiada. BF3 to gra online przy której przesiedziałem najwięcej czasu w mojej karierze gracza.
  • Odpowiedz
@Estilio: Nie wiem czy grałeś w poprzednie części z serii, ale okiem weterana, który miał przeszłość esportową w bf2 i 2142 to nowe strzelanki EA i Dice w tym nowy MOH są po prostu cienkie.
  • Odpowiedz
@Kajmel: grałem we wszystkie Battlefieldy oprócz BFa 2142. Wiadomo, że te gry doskonałe nie są i pewnie dla kogoś kto gra "na poważnie" to poprzednie części były sporo lepsze ale dla osób grających sobie od czasu do czasu i bez jakiś klanów i tego typu zabaw to nowe odsłony są dużo przyjemniejsze w odbiorze. Oczywiście to tylko moje zdanie. A nowy MOH to totalna porażka. Dostałem go w ramach rekompensaty
  • Odpowiedz