Aktywne Wpisy
klewerewel +13
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Moryc_Jajko +125
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#pracait, #programowanie #programista15k
Nie minęły nawet dwa dni i już się poddał. LOL.
https://www.wykop.pl/wpis/57509435/pracowalem-w-budowlance-spozywce-i-logistyce-wszed/
Komentarz usunięty przez autora
OSOBIŚCIE ŚMIESZY MNIE TO CAŁE ZACHĘCANIE TYPU: DASZ RADĘ, SUPER, DO DZIEŁA!
Nie dadzą! Dajcie sobie spokój.
@arysto2011: Ile masz expa i w czym? Pytam z ciekawości.
Jakiś koleś chciał coś zrobić konstruktywnego ze swoim życiem a Ty musiałeś się #!$%@?ć że coś mu nie wyszło. Czujesz się lepiej jak ściągasz innych ludzi
Sugerujesz, że lepiej byłoby, gdym mu nakłamał, że da radę?
Popracuj nad swoim poczuciem wartości, abyś nie musiał go opierać na dołowaniu innych.