Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Komentarz usunięty przez moderatora
¯\_(ツ)_/¯
nierealne mieć takie podejście przy >130 iq
@ciapex: no ale >130 IQ ma może z 6-8% populacji, więc trudno brać to jako jakiś poważny wyznacznik w skali społeczeństwa xD.
@Bogaty_grubas: gość z wpisu OPa to o tyle słaby przykład, że to jakiś normik, który jest sam, ale ma porównanie jak to było wcześniej jak nie był sam (to zresztą znany motyw: stare chłopy narzekające na małżeństwa/związki i mówiące"
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1621010551hD90ZcgOULWj9b87WXvw1l.jpg
PobierzŻona dwója dzieci zamiast mieć z wiekiem coraz mniej obowiązków to jest ich coraz więcej. Przychodzisz do domu nawet nie możesz w spokoju zjeść a o obejrzeniu jakiegoś filmu możesz zapomnieć. Każdy dzień wygląda tak samo nie ważne czy jest poniedziałek czy sobota.
Żaneta ty k---o widzisz jak mi