Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@JimNH777:

Dwa tygodnie takich "wczasów" są fajne. Kiedyś musiałem doglądać pewnej sprawy i musiałem zostać w domu, a żona z dzieckiem (wtedy jeszcze jedno było) pojechała do swoich rodziców.

Każdego dnia robiłem sobie jakieś przyjemności. Obiadki, których normalnie nie jem, bo reszta domowników nie lubi (steki, pikantne żarcie, owoce morza), binge-watch seriali, na które mam ochotę. Wieczór z wermutem albo butelka wina i słuchanie muzyki cały wieczór. Wyjście wieczorem na
  • Odpowiedz
@zero_dwa: tak, rzeczywiście możliwość skupienia się na oglądaniu serialu, zamiast wtykaniu co 5 minut nosa w telefon to powód do płaczu i myśli odnośnie przegrania życia xD
  • Odpowiedz
@zero_dwa: @JimNH777: zależy. Jeśli ktoś był w toksycznym związku bądź źle wspomina poprzednie, to taka "wolność" jest zajebistą sprawą. Mi teraz jest super samemu, ale nie powiem, czasami człowiek tęskni za kobiecym ciałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Prócz tego innych minusów nie zauważyłem, a wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
@Bogaty_grubas zależy na kogo się trafi xd ale ogólnie problemem przegrywow nie jest to że są sami. Problemem jest to że nie potrafią nikogo znaleźć nawet na s--s. Później jak masz 30 lat i widzisz że jestem sam bo nikt Ciebie nie chce to spada samoocena. A bycie samemu w sumie jest spoko. O ile od czasu do czasu ruchasz dd
  • Odpowiedz