Wpis z mikrobloga

@michal1498: To że ktoś Ci nie odpisuje nic nie znaczy, może po prostu nie jest tępym babskiem które 24/7 patrzy tylko w ekran z nadzieją na atencje, a robi coś ważnego, chociażby pracuje. Nigdy nie pojmę takiego rozumowania.
  • Odpowiedz
: To że ktoś Ci nie odpisuje nic nie znaczy,

@grubypajonk: ale znaczy. Znaczy dokładnie "nie mogę/nie chce mi się odpisać". Jeżeli w pracy/szkole ma telefon i możliwość urwania sobie 30 sekund przerwy to nie napisanie "do 18:00 nie mogę odpisać bo jestem w pracy" znaczy że ma Cię w dupie. I trzeba być naiwnym szczególnie jak dziewczyna dorastała ze smartphonem, by myśleć że jest inaczej.
  • Odpowiedz
@grubypajonk: Jeżeli w pracy/szkole ma telefon i możliwość urwania sobie 30 sekund przerwy

Jeżeli

Je-ze-li

Byłeś na wagarach jak robiliście czytanie ze zrozumieniem czy zdania warunkowe?
  • Odpowiedz
@JimNH777 Ale po co ktoś ma sobie urywać 30 sekund żeby komuś napisać o której kończy? Może równie dobrze siedzieć na dupie w domu i po prostu może jej się nie chcieć. Ty jak dostajesz wiadomość to odpisujesz za każdym razem odrazu?
  • Odpowiedz
Może równie dobrze siedzieć na dupie w domu i po prostu może jej się nie chcieć

@grubypajonk: ty naprawdę nie umiesz czytać? Przecież dokładnie to napisałem - że jak może a nie odpisuje to ma cię w dupie: nie chce jej się. Nie chce jej się poświęcić 30s by odpisać że jest zajęta - definicja #!$%@?.
  • Odpowiedz
@STEFAN_n00b: jak ktoś pisze smsy jak jebnieta nastolatka to oczywiście że jest bez sensu. Założyłem że chodzi o SMS "co robisz po pracy?" albo "masz pożyczyć kosiarke?" a nie "hej cio tam, poklikash?"

Szanujmy się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz