Wpis z mikrobloga

@Pawjo: hmm, ale tobie dodaje niepełną liczbę. Mi się wydaje, że to bardziej celowe w oprogramowaniu bo między mną a niebieskim jest więcej niż 40 kg różnicy a równiutki 1 kg odejmuję przy czym jak dawaliśmy na wagę inne przedmioty to już wtedy tego kilograma im nie dodawał
  • Odpowiedz
@MirabelleCooper: mam w domu profesjonalny analizator do pomiarów za 9 000 zł i kupiliśmy taniochę xiaomi na codzień i też trochę z ciekawości jak wypadną pomiary. To co pokazuje xiaomi to totalne bzdury i nie mówię tutaj o rozbieżności 5-10%
W porównaniu z analizatorem wypada tak, jakby xiaomi losowało co ma wyświetlić xD no chyba, że to xiaomi za 100zł mówi prawdę a analizator opowiada głupoty xD

Jak ktos jest
  • Odpowiedz
Jak ktos jest zaintetesowany to mogę zrobić porównanie i osobny wpis. Waga xiaomi ma w dodatku inne zakresy norm dla tkanki tluszczowej i innych parametrów. Chyba jakieś chińskie bo na pewno nie od WHO

@Czachaaa: Ja jestem, jak zrobisz to wołaj.
  • Odpowiedz
@Czachaaa: Xiaomi to szajs. A wyniki "pomiarów" losuje, bo w środku nie ma nawet jednego sensora ¯\_(ツ)_/¯
Co to za sprzęt za 9k? Bym sobie zobaczył, co w środku ma na necie, bo może wiele nie lepszy :]
  • Odpowiedz