Cześć Mirasy i Mirabelki z #rzeszow , otwieram jutro razem z różowym lodziarnie. Lody będą robione na miejscu w lokalu z dobrej jakości składników oraz z większą ilością śmietanki(więcej tłuszczu) niż zazwyczaj w innych lodziarniach przez co trochę inne są w odbiorze( nie twierdzę, że lepsze xD). Na razie smaki raczej tradycyjne ale jak trochę wejdziemy w wprawę to będzie więcej czasu na eksperymenty. Będzie promka: do każdego wafelka/kubeczka porcja gratis Otwarte od 11:00 Lodziarnia Vincent ul. Kopernika 7(obko Barbara Travel, SFD, BurgerStore)
@jedyny_wolny_login pistacja trochę więcej kosztuje niż inne produkty dlatego jest o 50 groszy więcej aby pokryć dużą różnice. Jest 12 % pistacji w składzie
@snnop93: w mojej ocenie, należy podnieść cenę innych, a pistację zostawić bez dopłaty, w sensie niech będzie droższa, ale na równi z innymi smakami, dzięki temu wszyscy będą brać pistację bo jest bez dopłaty
@jedyny_wolny_login: no to też jest dobra droga aczkolwiek choć nasze lody są dobrek jakości to jednak w Polsce kompletnie nie ma rozróżnienia pomiędzy dobrymi, a gorszymi lodziarniami tak jak ma to miejsce w przypadku np. pizzeri. Dlatego musimy ustawić cenę w miarę konkurencyjną, inaczej ludzie się odstraszą.
@jedyny_wolny_login: @snnop93: wyższa cena za pistację to normalna praktyka w wielu lodziarniach, widzę po sobie,że jak pistacjowe lody są droższe od innych to chętniej je biorę (ʘ‿ʘ)
@snnop93: Dokładnie, ludzie coraz bardziej rozumieją,że za dobry produkt trzeba zapłacić trochę więcej więc macie dobrą strategie. Powodzenia, pogodę na otwarcie lodziarni będziecie mieć idealną! ʕ•ᴥ•ʔ
@snnop93 świetne smaki! Na pewno wpadnę odwiedzić. Dwa lata temu jadłem sorbet o smaku Radlera, świetna sprawa! Będziecie też takie eksperymenty serwować?
@snnop93: Biała czekolada i dzika róża i nic mi więcej nie potrzeba ;) Ale tutaj też fajno bo wszystkie, standardowe smaki, które każdy lubi. A tak z ciekawości jeszcze, na zimę macie jakąś alternatywe, czy to dla Was tylko takie dodatkowe zajęcie - sezonowe?
Jeśli się w Polsce na dobre zalęgną ci od blokowania ulic, to po prostu trzymajcie w samochodzie jedną z tych szwedzkich śmierdzących konserw rybnych. W razie spotkania otwieracie ją i wywalacie zawartość tuż obok przyklejonego do asfaltu aktywiszcza.
Otwarte od 11:00 Lodziarnia Vincent ul. Kopernika 7(obko Barbara Travel, SFD, BurgerStore)
#snooplood #gotujzwykopem #jedzenie #lody #jaslo i #krosno
Komentarz usunięty przez autora
Dwa lata temu jadłem sorbet o smaku Radlera, świetna sprawa! Będziecie też takie eksperymenty serwować?
Komentarz usunięty przez autora
A tak z ciekawości jeszcze, na zimę macie jakąś alternatywe, czy to dla Was tylko takie dodatkowe zajęcie - sezonowe?