Wpis z mikrobloga

@shaelix92 czyli wszystkiemu winne są pieniądze? Xd faceci nie powinni pracować, wtedy nie będą wydawać na to, co robią te dziewczyny i problem rozwiązany xd podoba mi się wasz tok myślenia XD
  • Odpowiedz
@mesik200: nie, oczywiście że nie, wyobraź sobie mam dużo pieniędzy a nie wydaje na coś takiego, bo to uwłacza godności faceta. No chyba że ktoś jest przegrywem, to nie mam problemu. ale nawet taki przegryw, ma więcej honoru od spermiarza czy białorycerza.
  • Odpowiedz
@shaelix92 no właśnie. Czyli każdy wydaje pieniądze na co chce. A jeżeli nikt tych dziewczyn do tego nie zmusza, tylko robią to świadomie to w czym problem? Byłoby mi ich żal, gdyby robiły to, co robią, ponieważ nie mają co jeść. Ajfon i fatałaszki same się nie kupią. To nie ma co płakać teraz
  • Odpowiedz
@mesik200: ale czy ja płaczę? xD Człowieku niech robią co chcą, ale potem jak z takim frajerem gadam to niech sie nie nazywa facetem i nie staje do rozmowy na równi ze mną, bo jest najprawdopodobniej małym petem do zgaszenia na hita- abstrahując od jego warunków fizycznych, w życiu jest zwykłą piz***, zapraszam do konfrontacji takich delikwentów.
  • Odpowiedz