Aktywne Wpisy

dziobnij2 +164
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
źródło: 0d416015224ee8bcf7d20b8b706eb809pepe-holding-a-cross-1149188974
Pobierz
Ytarka +161
Ej, Miry, mam filozoficzne pytanie.
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@Ignacy_Loyola: Jeśli pracuje w zawodzie i ma doświadczenie to 10k nie jest po tych kierunkach jakimiś nieosiągalnymi pieniędzmi. Pomijając już to, że kierowców ciężarówek który zarabiają 10 tys też nie ma większości.
@PietroPawlo: Porównuje dobre studia do tego co powiedziałeś. Lepiej iść na dobre studia i mieć możliwość dobrych zarobków nie pracując de facto na emigracji. To jest fakt.
@PietroPawlo: No tak. Bo jak zdasz na C+E to wszędzie dostajesz 10 tys na
@Sm3rf1k: Bo przepisy mówią inaczej.
@PietroPawlo: No to jest to nieprawda. Na krajówce przeciętne zarobki to niepełne 7. Na międzynarodówce 8,5. ADRy to coś koło 7. Przeciętne. Nikt młodemu świeżo po kursie nie da 10 tys. Najbliżej tych pieniędzy by był gdyby mieszkał np przy granicy i jeździł dla Niemca bo
@PietroPawlo: Niejeden woli pracować 400h miesięcznie i mieć płacone za 200 w koszmarnych warunkach i to jest wg ciebie argument? Tak to argumentować można, że lpeiej być menelem niż biznesmanem bo przynajmniej nie ma zmartwien i obowiazków xD
@PietroPawlo: Marynarz.
Komentarz usunięty przez moderatora