#hosting #linuxpl #wordpress Mireczki mam problem z moim hostingiem. Mianowicie nie mogę się połączyć z serwerem kiedy jestem podłączony do sieci domowej, ale na internecie mobilnym strona i direct admin działają bez zarzutu. Przy próbie pingowania wywala "Request timed out." Przywracałem router do ustawień fabrycznych, ale nic nie pomogło. Ktoś wie co może być przyczyną?
@PanYaBOLL: najprędzej zablokowal Cie firewall za błędne próby logowania. Napisz do wsparcia technicznego i podaj im swoj adres ip oraz info gdzie dokladnie nie mozesz się dostać.
Co tam widzowie #kanalzero i #stanowski ? stanowski to taki fajny dziennikarz jest nie? wcale nie szczurek pokroju mazurka i ziemkiewicza xDD wykopki jak dali się wyruchać :)))
Mireczki mam problem z moim hostingiem. Mianowicie nie mogę się połączyć z serwerem kiedy jestem podłączony do sieci domowej, ale na internecie mobilnym strona i direct admin działają bez zarzutu. Przy próbie pingowania wywala "Request timed out." Przywracałem router do ustawień fabrycznych, ale nic nie pomogło. Ktoś wie co może być przyczyną?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora