Wpis z mikrobloga

goscia zjadl stres i tyle a wy sie #!$%@? bez litosci. przeciez jest duzo kilkugodzinnych niepocietych materialow/rozmow z nim na ktorych w sposob plynny mowil o tych rzeczach ktorych nie potrafil wyartykulowac w programie sportowym. ja typa znam 10 lat i nie wypre sie go bo raz podwinela mu sie noga
#gonciarz
  • 10
@MrPawlo112: ogromna beke mam z tak zwanych samodzielnie myslacych wykopkow ktorzy pretensje maja do gonciarza ze nie ma wlasnego zdania na zaden temat kiedy jedyne co sami potrafia zrobic to podlaczyc sie pod chor prawicowych przegrywow z mikrobloga i samemu plynac z pradem bo taka akurat na szkalowanie gonciarza pojawila sie moda
@XXXX1234567: no gosc po prostu nie nadaje sie do takiej formy i tyle. wydaje mi sie ze zwyczajnie przecenil swoje mozliwosci w ogole przyjmujac zaproszenie do takiego programu. nieumiejetnosc obrony wlasnych pogladow czy tez strach przed ich obrona nie oznacza ze automatycznie tych pogladow sie nie ma. ale nie do konca rozumiem co masz na mysli ze wczesniej wypowiadal sie wylacznie w swojej bance. przeciez do jego oredziow/postow facebookowych pisanych z
@prayer5: skoro jakas zgraja anonimowych przegrywow zaszczula go niczym typowego chlopaka do bicia ze gosc dupy otworzyc nie moze zeby nie uslyszec na swoj temat jakichs docinkow to wcale mu sie nie dziwie ze go to przeroslo. a cala ta jego wyzej przez ciebie wspomniana dzialalnosc roznila sie od wywiadu na kanale sportowym tym ze nie byla przeprowadzana na zywca. mogl te materialy przed ich opublikowaniem poedytowac w taki sposob w
@milymirek no pewnie masz rację. ale wydaje mi się że też stres bycia w takiej sytuacji pod ostrzałem wpłynął na to że w tym danym momencie pzestraszyl się że nie da rady tych rzeczy obronić co potrafiłby by zapewne zrobić na spokojnie w poedytowanym przygotowanym przez siebie materiale. no i pewnie mimo posiadania jakichś poglądów jego wiedza na te tematy też nie jest jakoś specjalnie wielka