Aktywne Wpisy

rales +1876
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

@ArthurFleck: Ale przecież coś takiego już było grane XDDD tylko, że akurat chodziło o kobiety w Afganistanie, neuropki wyzywały przegrywów od terrorystów bo ktoś zrobił baita na 4chanie, że zgłaszał prostytutki z OF talibom XDD
https://spidersweb.pl/2021/08/afganistan-donosy-wykop.html
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Piękny patriotyzm, wzruszyłem się (╥﹏╥)
@ArthurFleck: A to nie jest na rękę pisiorom? Jedną z opcji na następną kadencję miała być koalicja z Konfą, więc chyba nie będzie go nic boleć.
No to dajecie panowie. Na kogo oddac swoj glos skoro nie na konfederacje?
Prosze wypowiedzi podeprzec jakimis konretami. Macie okazje sie wykazac i przekonac kilka osob.
@Sam_w_domu: A czemu oczekujesz, że random z wykopu ci nagle da rozwiązanie na to? Każda jedna opcja jest lepsza, niż ta, wybierz sobie według potrzeb.
Niemcy nawet wymyśliły XVIII wieku określenie Polnische Wirtschaft.
Nie ważne że mi jest #!$%@?, ważne że wszystkim w około jest równie do dupy. Zabawne jak polacy kochają samodestrukcję.
@grzybuxd: No tak. Zarzut pro-niemieckości, gdzie Niemcom można wiele zarzucić, ale mimo wszystko Niemcy są z nami w tych samych organizacjach militarnych (NATO) i gospodarczych (UE). Ten zarzut, należy traktować na równi z zarzutami pro-rosyjskości, gdzie Rosją od dawna ma wrogie interesy z NATO i UE, mówi o odbudowie ZSRR 2.0, zniszczeniu Zachodu, a rok temu rozpoczęła regularną wojnę za naszą wschodnią granicą