@user-agent-switcher: Podczas kontroli US czasem chce zobaczyć na własne oczy sprzęt. Jak zobaczą takie gogle jako "monitor 3D" to będzie się musiał jeszcze więcej tłumaczyć niż gdyby miał normalną fakturę na gogle
@user-agent-switcher: miałem kontrolę w 2015 - sprawdzali mi sprzęt, który w czasie prowadzenia działalności w roku poprzednim zakupiłem na firmę.. chyba nie odważyłbym się zaryzykować
@Dominias: i słusznie. Kto miał kontrolę US ten się w cyrku nie śmieje. Zapytaj księgowej czy coś doradzi jak w razie czego udowodnić, że te gogle są Ci niezbędne w pracy.
@Dominias: Bierz fv i rozliczaj; pracujesz w IT i nowinki technologiczne to chyba oczywistość; @Benzen: a jak zobaczysz po prostu jako Gogle vr ? A sprzęt do domu inteligentnego ? Przełączki do gniazdek, czujniki, kamerki, termostaty itd ? Rozwijam umiejętności, bawię się protokołami, integruję i może chcę na tym zarabiać :)
Czy zakup gogli VR na firmę przejdzie w naszej branży? Jaką linię obrony przed US można by wtedy obrać? :D
Komentarz usunięty przez autora
@user-agent-switcher:
źródło: comment_1619698803WF7NUblqRatiJlsZgVwHMQ.jpg
PobierzA sprzęt do domu inteligentnego ? Przełączki do gniazdek, czujniki, kamerki, termostaty itd ? Rozwijam umiejętności, bawię się protokołami, integruję i może chcę na tym zarabiać :)
@Dominias: Jasne, wpadnie niezapowiedziana kontrola i pani z US będzie cię przepytywać z bibliotek do VR xD